Samsung’un Türkiye’deki Android Uygulama ve Oyun Platformu: İndiroid Market!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Samsung’un Türkiye’deki Android Uygulama ve Oyun Platformu: İndiroid Market!
Türkiye’de Mobil sektörüne öncülük eden Başarı Mobile, Türk yazılımcılar ile geliştirdiği Android Market alternatifi olan İndiroid Market‘ini duyurdu.
İndiroid Market, Android işletim sistemine sahip tüm akıllı cep telefonları için uygulamalar, oyunlar,kitaplar, müzikler ve Android Market’in kullanıcılara sunduğu daha bir çok imkanı sunmakta. Bu sayede Türkiye’de orjinal Android Market’i olmayan yada kısıtlı markete sahip olan kullanıcılara sağladığı büyük kolaylığın yanı sıra, Android telefonların imkanlarını da gösteren ve bu imkanlarla Android’in gelişmesini sağayan başarılı ve desteklenmesi gereken bir platform.

Kullanıcılar İndiroid Market ile Samsung’a ait MobilMP3, Samsung eKitap servislerine ve Samsung Fun Club’a ulaşabilirler. Kullanabilmek için Android işletim sistemine sahip bir telefonun yeterli olduğu İndiroid Market’e ulaşabilmek için veya adreslerini kullanabilirsiniz.
Başarı Mobile‘ın geliştirdiği indiroid, şu anda 450.000 kişiye hizmet vermektedir. 23 farklı firmanın, 300’e yakın Android işletim sistemine sahip telefon ve tablet modeline içerik sağlamaktadır.
İndiroid’in içerisinde, Türk geliştiricilerinin yaptığı oyun ve uygulamaların haricinde ayrıca uluslararası firmaların da en popüler uygulama ve oyunları yeralmakta. Şuanda popüler olan Batak, Fifa, Angry Birds, Firefox, Hürriyet, Opera, Sokak Basketbolu gibi bazı uygulama ve oyunlar kullanıcılar tarafından daha çok tercih edilmiştir.
İndiroid’in kullanıcılara sağladığı en büyük avantajlardan biri de ücretsiz dene ve oyna kategorisinden ulaşabilecekleri ücretli içerikleri ücretsiz deneyip satın alabilme seçeneği sunmasıdır.
İndiroid’den faydalanabilmek için indiroid hesabı oluşturabilir ya da Facebook hesabınızı kullanarak indiroid’e giriş yapabilirsiniz.
Ayrıca uygulama veya oyun almak için telefon numaranızı girerek veya kredi kartınızı kullanarak Türkiye’de orjinal Android Market’te bulunmayan satınalma hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

Başarı Mobile aynı zamanda Android uygulama ve oyun geliştiricilerini de düşünmüş ve geliştiricilere olan desteğini esirgemeyeceklerini de belirtmiştir. Çok yakında geliştiriciler için ödüllü kampanyaların olacağını ve gerek global girişimcilerin gerek ise yerel girişimcilerin uygulama ve oyunlarını binlerce kullanıcıya tanıtarak geliştiricilere hedeflerine ulaşabilmeleri için büyük şanş sunmaktadır.
Eğer siz de Android geliştiricisiyseniz [/URL] adresinden uygulamanızı kolayca indiroid markete ekleyebilmeniz mümkün.

Ayrıntılı bilgiye [email protected] adresine mail atarak ulaşabilir yada indiroid’teki gelişmeleri ve sayfalarından takip edebilirsiniz.
İndiroid’in sunduğu yeni servisler:
MobilMP3 Servisi

İndiroid üzerinden 155.000’in üzerinde müziğe ulaşabileceğiniz MobilMP3 servisi ile yasal olarak müzik indirebilirsiniz. MobilMP3 servisinin en güzel özelliği ise müziklerin 30 saniyelik kısa versiyonlarını dinleme fırsatınu kolayca anlaşılan kullanıcı dostu arayüzü ile sunmasıdır.
Samsung eKitap Servisi

Samsung eKitap servisi ile istediğiniz her yerde kitap, dergi ve gazete okuyabilirsiniz. Yakında yapacakları kampanya ile Tuna Kiremitçi’nin Selanik’te Sonbahar kitabıyla birlikte 4 adet daha ücretsiz eKitap, Samsung Galaxy Note kullanıcılarına sağlanacak.
Samsung Fan Club

İndiroid’in diğer güzel servisi ise yüzlerce yabancı film ve diziyi bulabileceğiniz Fan Club hizmeti.
Başarı Mobile’ın Türkiye’deki Android kullanıcılarını düşünmesi ve bu sektöre yön vererek başarılı projelere imza atması biz Android serverleri mutlu ediyor ve bu mutluluğumuzu Başarı Mobile’a teşekkürlerimizi sunarak ifade etmek istiyoruz.
İndiroid Market’e ulaşabilmek için [/URL] adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

ALINTI !!!
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt