Samsung'un iki yeni akıllısında McAfee VirusScan Mobile bulunacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un iki yeni akıllısında McAfee VirusScan Mobile bulunacak
Samsung, pazarın güçlü isimlerinden bir tanesi ve bu ay içerisinde 2 önemli akıllı telefon modelinin resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Bunlardan bir tanesi Android ile gelen Samsung'un yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note7 olurken, diğeri de Intel ve Samsung tarafından ortak olarak geliştirilen Tizen mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Güney Kore devinin yeni giriş seviyesi akıllısı Samsung Z2 oldu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


Android platformu, açık kaynak kodlu olarak geliştirilmesinden dolayı, kötü niyetli kişilerin de hedefi olurken, cihazlarda bulunan kişisel bilgileri ele geçirmeye çalışan ya da reklam gibi istenmeyen içeriklerin kullanıcıya sunan kötü yazılımlar oldukça fazla sayıda bulunmakta.

Gelen bilgilere göre Samsung'un bu yeni akıllı telefonu, daha güvenli cihazlar olarak sunulma düşüncesinde. Intel, yaptığı bir duyuru ile Galaxy Note7 yanı sıra Samsung Z2 akıllı telefonlarda McAfee VirusScan Mobile uygulamasının yer alacağını açıkladı.

Samsung Mobil Güvenli Teknolojileri Kıdemli Başkan Yardımcısı Henry Lee, Samsung Galaxy Note7 ve Samsung Z2 kullanıcılarının Intel'in güncel anti-malware çözümleri ile ilgili avantajlardan yararlanacaklarını kaydetti.

2016 ilk çeyrekte toplam mobil malware uygulamalar %23 oranında artarken, her dakika 305 yeni tehdit ortaya çıkıyor. Her geçen gün daha karmaşık kodlar ile bu malware uygulamalar çok daha tehlikeli bir hale geliyor.
Samsung'un iki yeni akıllısında McAfee VirusScan Mobile bulunacak
 


Üst Alt