Samsung'un Galaxy S7 edge akıllısı yandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un Galaxy S7 edge akıllısı yandı
Akıllı telefon pazarında çok önemli bir yere sahip olan Samsung için son günlerde işler pek de iyi gitmiyor. Firmanın Ağustos ayı da sunduğu üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note7, satışa sunulmasının ardından yandığı yönünde bir çok haber gelmiş ve Samsung, cihazın bataryasında sorun olduğunu söyleyerek satışları durdurmuştu.



Ayrıca cihazları da değiştiren firma daha sonra bu yeni cihazlarda da sorunun devam ettiğini anlamasının ardından cihazın hem satışlarını hem de üretimini durdurdu.

Samsung'un sadece Galaxy Note7 akıllı telefonu değil, ayrıca farklı cihazları için de benzer sorunlar rapor edilmekte. yeni gelen bir habere göre Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir Galaxy S7 edge kullanıcısının akıllı telefonu yandı. Haber PhoneArena üzerinden gelirken, Kullanıcının cihazı sadece iki hafta önce satın aldığı ifade edilirken, ayrıca cihazın her gece OEM şarj cihazı ile şarj edildiği kaydedilmiş.



Ayrıca bu Galaxy S7 edge için de ilk olmamakta. Geçtiğimiz ay içerisinde inşaat işinde çalışan bir işçinin cebinde iken cihazın yandığı kaydedilirken, Amerika Birleşik Devletleri Ohio'da meydana gelen olay sonrası kullanıcı Samsung'a da dava açmıştı. Bu kullanıcının vücudunda olay sonucunda da üçüncü derece yanık olduğu ifade edilmiş.

Görünen o ki, Samsung'un tüm bataryalarını incelemeye alması gerekiyor...
Samsung'un Galaxy S7 edge akıllısı yandı
 


Koradam

Üye
Aynı konudan 3 tane açıldı yeter ama
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Aynen, aynı konuda tekrar açmayın ve konu açarken aynı konudan forumda var mı diye arama yapınız.
 


Üst Alt