Haber Samsung'dan Galaxy S7 edge Injustice Edition akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'dan Galaxy S7 edge Injustice Edition akıllı telefon duyurusu geldi
Samsung, Batman temalı Galaxy S7 edge Injustice Edition modelini gün yüzüne çıkardı.



Samsung, bir çok yeni model ile akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden bir tanesi ve bu seneGalaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki modeller firmanın en büyük itici gücü olmakta.



Geçtiğimiz Şubat sonunda MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulan cihazlar, Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde bir çok ülkede satışa sunulmuş durumda.

Samsung, cihazlarının farklı versiyonlarını da sunarken, özellikle de süper kahramanları kullanmayı seviyor ve geçtiğimiz sene Demir adam temalı Galaxy S6 edge Iran Man Limited Edition modeli gelirken, şimdi de firma Batman temalı Galaxy S7 edge Injustice Edition adındaki modelini resmi olarak duyurdu.

Firmanın Warner Bros. Interactive Entertainment ile işbirliği ile ortaya çıkan bu yeni versiyonun kutusunda ayrıca Gear VR, sanal gerçeklik gözlüğü de yer alacak.

Cihazın teknik özelliklerini hatırlarsak eğer; Galaxy S7 edge akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip.

4GB sistem belleği ile gelen Galaxy S7 edge Injustice Edition ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi içerirken, akıllı telefonun yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 820 olarak belirlenmiş.

12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera içeren Galaxy S7 edge ayrıca Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip.. Cihaz suya ve toza karşı dayanıklı tasarıma sahip ve batarya ise 3.600mAh olarak konumlandırılmış.

Samsung'dan Galaxy S7 edge Injustice Edition akıllı telefon duyurusu geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve 'Şeref'


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Gereksiz
 
man20

man20

Üye
Ekrandakini zaten tema ile yapabiliyorsun. Sırf telefonun arkasında 1 tane yarasa resmi var diye bunu alacaklarını sanmıyorum. Biraz daha yaratıcı bişi veya bişiler daha ekleyebilirlerdi.
 
Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dizilere filmlere takılı kalıp telefon dahi almak ahmaklık.İçimiz dışımız avengers oldu bi de bu çıktı şimdi.

Çocukça.
 
  • Beğen
Tepkiler: berkmeric18

Emre

Üye
Buraya gelmez.
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aman tanrım didim. Samsung batman temalı telefon çıkartmış didim. Elimde ki Lumia 1520 yi satıp hemen bunu almalıyım didim! Didim de didim ama bi baktım bildiğin S7.

(Samsung git az ötede kumda oyna len!!!)
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831


Üst Alt