Samsung S8500 Wave Route 66 GPS Yazılımı Yükleme Talimatı ( Nasıl Yüklenir? )

Sponsorlu Bağlantılar

mmsonder

Üye
Arkadaşlar benim S8500'üm yurtdışından geldi ve sizden farklı olarak üzerinde navigasyon programı yüklü değil. 1. sayfada yeralan programı indirip kurdum bilgisayarıma ancak program telefonu tanıdığı halde üzerinde program yüklü olmadığı için yazılım yüklü değil diyor. Programı yüklemek istediğimde ise Route 66 mağazasında S8500 için navigasyon programı seçenekler arasında gözükmüyor sizce ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.
 


rsnela

rsnela

Üye
Telefonuma aşıktım ama bu ücretli navigasyon olayından sonra acayip soğudum. millete "eksiği yok dört dörtlük telefon" derdim. Eğri oturup doğru konuşalım, navigasyon olayını haletmedikleri sürece kimseye dört dörtlük olduğunu söylemeyiniz.

Navigasyon olayını araştıracağım, illegal yönden çözebilirsem bu yazıyı edit edeceğim.
 

ayhanakfa

Üye
ndrive kurabilirsin kardeşim
 

bayrak78

Üye
gps anteni var ilk önce harita indir sonra wifiyi kapat açık bir alana çık konum alınıyor yazar 5 20 dakika kadar bekle o kendi bağlanacaktır zaten köşedeki uydu resmi yeşil yanar
 
akdenizx

akdenizx

Üye
Telefonuma aşıktım ama bu ücretli navigasyon olayından sonra acayip soğudum. millete "eksiği yok dört dörtlük telefon" derdim. Eğri oturup doğru konuşalım, navigasyon olayını haletmedikleri sürece kimseye dört dörtlük olduğunu söylemeyiniz.
Navigasyon olayını araştıracağım, illegal yönden çözebilirsem bu yazıyı edit edeceğim.

Haklısınız, ücretsiz navigasyon olamamsı bir eksik ancak o kadar da abartılacak bir konu degil. Buradan hep belirtiyoruz, bir telefonu secerken ne amaçla kullanacağınızı iyi belirleyin. Hangi özellikler var, hangi içerik tam yada kısıtlamalı olanlar iyi bilinmeli.

Mesela kendimden örnek vereyim, Görsel medya işleri üzerinde yoğunumdur. (video fotograf vs.) O nedenle piyasada bulunan işime en yarayan telefonun bu olduğuna karar verdim ve aldım. Çok memnunum.

Eksileri var mı evet var. Navigasyon keşke tamamen ücretis olsa. Ancak samsung'un neredeyse bütün telefonlarından bu özellik aynı.
Navigasyon'u bende kullanıyorum ama çok aşırı degil. Çözüm şu (benim için) Google Maps yükledim, gerekli oldugunda 1 yada 2 günlük net paketi alıyorum, işimi çok çok fazlası ile görüyor. Google maps eksiği; sesli olmaması. Kilometre ve Hız olmaması vs. Ama yol bulmak, mesafe ölçmek, vs için çok güzel. :evet:

Size tavsiyem, Navigasyon'a çok ihtiyacınız varsa ciddi anlamda route66' samsung için kampanya yapmış. Ömürboyu harita güncellemeli vs. 75 lira, taksitle alabilirsiniz.
Korsan olarak herhangi bir navigasyon programını yüklemek'de kullanmak'da oldukça zor. (ugraşmaya değmez.) :evet:


Kolay gelsin.
 

wxyz1

Üye
selamlar arkdslr

route 66 icin sync programi ile pc uzerinden telefona ucretsiz harita ve sesleri attim.
yalniz programi aciyorum fakat lisans senkronizasyonu istiyor. yap diyorum baglanti basarisiz diyor. neyi yanlis yapiyorum. benden her acilista lisans sorusunu sormasini istemiyorum. bunun icin de bir yol var mi.

route sync programi haritayi pc uzerinden benim telefon hafizasina atti. benim cihazda su an hafiza karti yok. acaba bundan dolayi lisans senkrnz. baglanti basarisiz hatasi veriyor olabilir mi. bu haritayi pc den yuklemeden once lisansi hallediyordu cihaz. sizce neden olabilir?


yardim edebilirseniz cok sevinirim. hoscakalin.
 
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
merhabalar ii forumlar benim bi sorum olacak wave2 cihazım var ve yukleme yapmak icin mesela tema yüklemesi bunun icin belge kodu istiyor yardimlarinzi bekliyorum arkadaşlar
 

cpt_jewels_

Üye
ben yukledimde ne oldu bulamıyor yerımı bıle bu kadar pahalı bır cıhazda e navigasyon yok napalım demek bile buyuk ezıklık bu fıyata bole bir telefonda hersey olmalı !!!
 

contravolta

Üye
ücretli olduktan sonra neden bunu indiriyim bende ücretsiz diye dosyaları falan indirdim. Birde sanki iyi bişey yapmış gibi yapılacak adımları tetek anlatıyorsun başta paralı yazsana . Millet uğraşmayın. paralı imiş.
 

calvinklein25

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Benim bir sorunum var.Telefonun GPSin içindeki ücretsiz haritaları ve diğer ücretsiz ekleri indirdim ve wi-fi ile konum bulmaya çalıştım.Önce İspanya'da bir yer buldu daha sonraki denemelerimde ise hiç yerimi bulamadı 30 dk beklememe rağmen.Wi-fi yi kapayıp denedim fakat 5 dk geçmesine rağmen yine bulamadı acaba sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada telefonum Wave GT-8500
 


Üst Alt