Samsung S5660 Galaxy Gio Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Braveheart™

Braveheart™

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5660 Galaxy Gio Hakkında
Arkadaşlar cihazı 2 gün önce eBay.com vasıtasıyla temin ettim ancak birkaç sorunum var.
1-) Wi-Fi ile internete bağlanırken acayip bir şekilde telefon kitleniyor ve 10 dakika sonra anasayfa geliyor. Ayrıca Wi-Fi ile internete bağlanmak istediğimde şifresin Router'lardan bile şifre istiyor.

2-) Telefondan 2-3 saat aralıksız müzik dinleyince arka taraf cehennem gibi yanıyor, kavruluyor, sımsıcak oluyor. Bu da kamerayı mükkemmel bir şekilde etkiliyor. 3.2 Megapixel olan kamera bir anda 1.3 Megapixele kadar düşüyor.

3-) Video çekerken aşırı kasma söz konusu. Bu sorunun nedenini hala anlamadım.

4-)Kies'ten güncelleme yaparken %37 de hata veriyor ve tekrar %0'dan başlıyor bu sefer %38 de hata veriyor.

5-) Cihazın camı tam bir felaket. 2 gün içinde 10 tane çizik oluştu :ağlarım:
6-) Cihazın arka kapağını açmak özellikle tam bir işkence. Ayrıca kutudan streo kulaklık çıkmadı. Nedeninide anlamamış bulunmaktayım. Samsung böyle bir şeyi nasıl yapar?:nono: Streo kulaklıksız bir telefon piyasaya sürülür mü? "Sennheiser" gibi kaliteli bir kulaklıkta bile ses oldukça kötü.

Cihazı incelemeye devam ediyorum. Bu arada klasörde oluşturulmuyor!:vur :off:
 


silver021

silver021

Üye
benim corby proda dahi stereo kulaklik çikti sana çikmamasina şaşirdim.(artik tüm samsunglarda standart stereo kulaklik çikiyor) telefonun kasmasinin bir nedeni var oda widgetlar. animasyonlu widgetlar telefonun sarjini çabuk bitirir. cpu kasmasina teşkil eden tüm programlari kapattigini sanip acik birakıyorda olabilirsin. biraz daha deneyim kazaninca eminim telefonunda bir sorun çikmiyacagina eminim. telefonunun kullanim kilavuzunu oku bir klasör oluşturamiyorsan :D
 
Braveheart™

Braveheart™

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler widgetlar yüzünden oluyormuş o sorunu çözdüm. Klavuzu defalarca okudum ama mesela Görüntüler'de alt bir klasör oluşturamıyorum hâlâ :D
 

hhhgggffff

Üye
arkadaşım ben geçen hafta teknosadan aldım aynı cihazı sterio kulaklık çıktı ısınma olmadı şimdiye kadar cihazı aldığımdan beri doğru düzgün laptop kullasnmıyorum mükemmel bir hızda internete wi-fi vasıtsayla bağlanabiliyorum cihaz< güncellemesinide bugün yaptım
 
61semih

61semih

Üye
800mhz ıslemcılı bır telefonda widgetlarlardan dolayı kasması bana cok sacma geldı.ha tamam şarjı olumsuz etkıler hareketlı arka plan widgetlarlar felanda 800mhz ıslemcı widgetlarları dahatca calıstırabılır dıye dusunuyorm?
 

hüseyinyalcin

Üye
:hmmm
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:allalla:
 
elmas14

elmas14

Üye
Arkadaşın Yorumuna Katılıyorum 800 Mhz Hıza sahip bir işlemci bundan daha fazlasını da yapmalı bence :)
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
800 Mhz o sistem ve özellikler için tam sınırdır arkadasım kasma olmaması lazım yinede ama bilemiycem tam sebebini.Sarj sorunu widgetlar yüzünden oluyor onu çözdün :oke:.Muhtemelen video kayıt alırken olusan takılmalarda bu yüzdendir.
Gelelim ısınma sorununa,sanırım sen telefonun ilk sarjında 16 saat 12 saat vs. bi süre sarjda tutmadın bu yüzden bataryanın sarj alanı genislemedi.Bataya sarj ve deşarj anında ısındıgı için telefonun ates gibi oluyor fazla sarj götüren uygulamalarda çünkü hızla desarj oluyor ve akım alanı genislemedi.O süreye dikkat ettim diyorsan ne alâ ama sorun %100 bataryadan kaynaklı.
Ekranı korumak için de kılıf kullan...
 

yufi1905

Üye
arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım ama internete bağlanamıyorum samsung apps ye de giremiyorum.Bağlantı yok diyor.İnternet ayarları nasıl olmalı yardımcı olursanız sevinirim
 


Üst Alt