Samsung S5620 Monte Download Modu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5620 Monte Download Modu Sorunu
ya arkadaşlar firmware yapmak için telefonu download moduna almak gerekiyormuş. bende merak ettim download modu nasıl birşey diye . telefon kapalıyken sesi kısma + kamera + açma tuşuna basılı tuttum download modu açıldı . burdan çıkamadım bende bataryayı çıkarıp taktım . aradan bir süre geçti . kiesten firmware yapmayı deneyecektim aklıma bir fikir geldi acaba telefon download modundayken kies ile bağlantı yaparsa firmware yapılabilirmi diye download moduna almayı denedim ama mavi bi ekranla karşılaştım aşağıda bi bölme vardı orası dolunca yeşil bir ekran çıktı telefonu bilgisayara bağladım ama bağlanmadı ...
şimdi ne yapmalıyım... neden download moduna alamıyorum aynı zamanda fikrimi gerçekleştiremediğim için bi arkadaş bu yöntemi deneyebilirmi ???
( telefon download modundayken samsung kiese bağla
üretici yazılımı yükseltmeyi aç orada telefon yükseltilebilir yazıo mu ??? )

--------------- Ekleme ---------------



Uploaded with




--------------- Ekleme ---------------



--------------- Ekleme ---------------

özür dilerim yanlış oldu



aşağıda görünen yüklenme yeri telefon açılırken de oluyor



ve sonradan böyle oluyor (kusura bakmayın resim bulanık çıktı )

böylede kalıyor ancak bataryayı çıkarıp takınca düzeliyor
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ...
 


baranselona

baranselona

Üye
öncelikle telefonunuz kapalı konumdayken ses kısma tuşu+telefonu kapatma tuşuna basın ve telefon download moduna alınsın sonrada multiloader ile dosyaları yükleyin

soruna gelince ben denemiştim önceden ancak ses kısma tuşu+kapama tuşuna basarak download moduna alınca KİES cihazı görmüyor--- fakat SES AÇMA tuşu+kapama tuşuna basınca kies cihazı arıyor ancak bulamıyor yani bende bişey değişmedi :)
 

no7beckham

Üye
benim sorunum dahada farklı arkadaşlar biri yardım etsin lütfen :( telefonum nasıl olduysa download moda geçti gerçekten bilmiyorum nasıl yaptı, şimdi de tlfnu açmaya çalıştığımda ekranda kırmızıyla download yazıyor sadece ve ben hiçbişey yapamıyorum,nasıl çıkıcam download moddan?
 
oktay454

oktay454

Üye
Telefonu şu anda kullanamıyorsun anladığım kadarıyla normal olarak açtığında da download modunda açıyor. Belki yazılımı sıfırlamıştır. Sadece teorik olarak söyledim. Eğer normal olarak açtığında da download modunda açılıyorsa dediğim gibi sadece teori ama yazılımı sıfırlamış olabilir mi? Üstadlar cevap daha doğru cevap verir.
 
erti97

erti97

Üye
    Konu Sahibi
hayır telefon kullanılabiliyor. sadece download moduna alınca yeşil bi ekran çıkıyor.
 

fuatgztk

Üye
arkadaşlar benimde download yaparken hata verdi ve öyle kaldı. bataryayı çıkardım ve açmaya çalıştım ekranın aşağısındaki dolup tüpü yarıda kalıyor ve dahada ilerlemiyor öylece kalıyor telefonda açılmıyor. ne yapmalıyım.

- - - Eklendi - - -

lütfen bilgisi olan cevap verse canımı çok sıktı bu olay. klavye yapacam derken oldu. yükleme işi devam ederken hata verdi amms sonra sırası ile hepsi ondan
sonra telefon kaldı açılmıyor
 

Benzer Konular



Üst Alt