Samsung Iphone kullanıcılarına Ücretsiz Note 5 Verecek!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Iphone kullanıcılarına Ücretsiz Note 5 Verecek!..
Samsung iPhone kullanıcılarının Galaxy serisi bir telefona geçiş yapmaları için Ultimate Test Drive adında bir deneme programı başlattı.


Bu program kapsamında Samsung, iPhone kullanıcılarına Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge + ya da Galaxy S6 Edge modellerinden birini 30 gün boyunca operatör servisi de dahil olmak üzere tamamen ücretsiz olarak kullanma imkanı sunuyor.

Programa katılım son derece basit, Samsung’un ilgili sitesine Safari tarayıcısından ya da iPhone cihazınızdan girerek hangi telefonu kullanmak istediğinizi ve dilediğiniz operatörü seçiyorsunuz sonrasında 1 Dolar tutarında sembolik bir hizmet ücreti ödedikten sonra telefonunuzun size gönderilmesini bekliyorsunuz.

Düşünceli Samsung, iTelefon’unuzdaki verilerinizi denemekte olduğunuz Galaxy cihaza atmak için bir de Smart Switch kablosu gönderiyor.

Yeni Note 5, S6 Edge + ya da S6 Edge, bu katılımın ardından 30 gün boyunca hiçbir kısıtlama olmaksızın sizin oluyor ve Samsung bu tecrübeden çok memnun kalmanızı, bir sonraki telefonunuzun da bir Samsung olmasını istiyor. 30 günlük deneme süresinin ardından 5 gün içinde telefonu firmanın anlaşmalı olduğu yol ile Samsung’a geri göndermeniz gerekiyor; aksi taktirde mevcut kartınıza gelen S6 Edge + için telefonun kendi fiyatı olan 820 Dolar cezayı ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Bu ceza yaptırımının yanı sıra telefona herhangi bir hasar geldiği taktirde de Samsung sizde 100 Dolar ödeme yapmanızı istiyor.

Uygulama şuan sadece Amerikada uygulanacak!.
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung, Apple kullanıcılarına yaptığı soylu muamelesini birde kendi kullanıcılarına yapsa, başka firmaya geçmeye sebeb olmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt