Samsung İle Dalga Geçen iPhone Kılıfı Satışa Çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Samsung İle Dalga Geçen iPhone Kılıfı Satışa Çıkıyor
Samsung Galaxy Note 7 fiyaskosunun etkileri hala devam ediyor. Yeni satışa çıkacak bir iPhone kılıfı, Samsung ile adeta alay ediyor.



Son dönemlerde kaplama şeklinde telefon kılıfları oldukça popüler olmaya başladı. Kullanıcılar silikon veya sert kılıflar haricinde cihazlarını kalınlaştırmayan bu tür kılıfları tercih edebiliyor. Ancak bu haberimizin konuğu olan kılıf bambaşka bir özelliği ile öne çıkıyor.

Note 7 ile alay eden kılıf!
Bilindiği üzere Galaxy Note 7 modeli, pilinde yer alan bir sorun veya sorunlar sebebiyle piyasadan toplatıldı ve üretimi durduruldu. Uniqfind isimli kılıf ve kaplama üreticisi ise bu durumu kendi lehine çevirdi.



Haberimize konu olan kılıf, telefonu patlamış bir Note 7’ye dönüştürüyor. Kaplama üzerindeki çizim, cihazı alev almış ve deforme olmuş gibi gösteriyor. Cihazını kaplamak istemeyen kullanıcılar için, aynı görünüme sahip arka kapak şeklinde kılıf da satılanlar arasında.

Çok konuşulacak bu kılıfın ismi “Explo-Sung iPhone Skin” olarak belirlenmiş. Kaplama ve kılıfın ismin İngilizcede patlama anlamına gelen “explosion” kelimesinden türetilmiş gibi görünüyor.

Sadece kaplama olarak almak isteyenler için 25 dolar, kaplama + kılıf şeklinde almak isteyenler için 35 dolarlık fiyat belirlenmiş. Kılıf henüz ön sipariş aşamasında. Kasım ayında satışa çıkması bekleniyor.

Alıntı
 
  • Beğen
Tepkiler: TurkishLord


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Samsung'un ucuz atlatamayacağını söylemiştim.

Samsung her şeyi parayla çözecek sandı.Şöyle alana bu kadar para şundan alana şu para para para para.

Gta modu falan çıkmış haberler zaten kesilmiyor bir de bu tarz kılıflar çıktı cok tutarsa yaygınlaşır bu kılıf türevleri.

Semsung bundan sonra potansiyel bir cep bombasıdır.
En azından sosyal medyada.Bu da satışları en cok etkileyecek olan medya.

Bu arada ürün çok akıllıca.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34


Üst Alt