Samsung GT-S8530 Wifi Dns Ayarı (Yasak Sitelere giriş ayarları)

Sponsorlu Bağlantılar

cankatanibo

cankatanibo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S8530 Wifi Dns Ayarı (Yasak Sitelere giriş ayarları)
Öncelikle bağlı bulunduğunuz wifi'nin sizin telefona verdiği ''ip'' adresi'ni bir yere not alın. Bunun için: (menü, ayarlar, bağlantılar, wifi,) bağlı bulunduğunuz wifi adresine tıklayın ve Not alıp ''unut'' diyoruz. Bu işlemi yaptıktan sonra Wifi alımı kapalı olmalıdır. Sonra tekrar bağlı bulunduğunuz wifi'nin ''ip adresi türünü statik yapıyoruz'' not aldığınız ip yi buraya yazın...(alt ağ maskesini bulabilmek için bilgisayarımızın başlat menüsüne ''cmd'' yazıyoruz ve entere basıyoruz. cıkan ekrana ''ipconfig /all'' yazıyoruz. karşımıza gelen ''alt ağ maskesini'' telefonun alt ağ maskesi yerine yazıyoruz.
Telefonumuzun ''ağ geçidi adresi'' kısmına bilgisayarımızın varsayılan ağ geçidini yazıyoruz. DNS ayarları kısmına dns1(8.8.8.8)dns2( 8.8.4.4) girdikten sonra ''kaydet'' diyoruz işlemimiz tamam... İyi eğlenceler.
 
  • Beğen
Tepkiler: blueboy_21

sekru

Üye
benim bir sorum olacak. wave 2 8530 var iş yerinde internete çok rahat girebiliyorum ama eve geldiğimde bilgisayarımda interne olduğu halde telefonum bağlanmıyor verdiği hata "DNS BAŞARISIZ" ... çözüm varmıdır. ağları siliyorum yeniden bağlanıyorum,modemi kapatıp açıyorum, telefonu da aynen ama hala ses yok. iş yerine gittiğimde hemen bağlanıyor.belki bana uyar dedim ama buda çözüm olmadı. çözüm???
 

Benzer Konular



Üst Alt