Öneri Samsung Galaxy S5 şarj sorunu ve sorunun çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 şarj sorunu ve sorunun çözümü
Akıllı cep telefonu üretiminin en popüler isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Samsung firmasının ürettiği Galaxy S5'de yaşanan şarj sorunlarna çözümü kolayca makalemiz üzerinden öğrenebileceksiniz. Bazı kullanıcılar tarafından edindiğimiz bilgilere göre cihazları çok yavaş şarj oluyor, batarya çok kısa süre içerisinde boşalıyor ya da hiç şarj olmuyormuş. Samsung Galaxy S5'de yaşadığınız şarj sorununun çözümü;
  • Bu problem genellikle su alan ya da fiziksel hasara uğramış cihazlarda oluşur. Eğer cihazınız yeni ve hiçbir şekilde en ufak bir hasar dahi almadıysa büyük ihtimalle bu sorun üretim aşamasında oluşmuş bir problemdir. Eğer cihazınız bu açıklamaya uyuyor ise garanti kapsamında ürününüzü yenileyin.
  • Doğru parçaları kullandığınızdan emin olun. Eğer tek parça şarj aleti kullanıyorsanız şarj aletinizi başka cihazlara bağlayarak çalışıp çalışmadığını deneyin. Eğer şarj aletiniz diğer cihazlarda da aynı şekilde şarj ediyor ya da çalışmıyorsa, yeni bir şarj aleti edinin ya da garanti kapsamında yenileyin.
  • Orijinal şarj aleti kullanmıyorsanız, kullandığınız şarj aleti ile telefonunuzun aynı voltajda değerlere sahip olduğundan emin olun. Cihazınızı şarj edecek olan voltaj, kullanım kılavuzunuzda belirtilir. Bu voltaja uygun bir şarj aleti edinin.
  • Hâlâ şarj olmuyorsa sorun cihazınızın şarj girişinden kaynaklanabilir. Bunun için cihazınızı USB kablosu ile bir bilgisayara bağlayın. Eğer telefonunuzu bilgisayarda görüntüleyebiliyorsanız sorun şarj aletinizdedir ancak görüntüleyemiyorsanız sorun cihazınızdadır. Bunun için cihazınızı servise gönderip şarj girişinin değiştirilmesini talep edin.
  • Eğer cihazınız normal süresinde şarj oluyor ancak hızlı bir şekilde boşalıyor ise, batarya koruma uygulaması olan Juice Defender ile cihazınızın batarya ömrünü uzatabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:tşk:
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Teşekkürler :oke:
 


Üst Alt