Samsung Galaxy S4 ŞARJ ve ROM Sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

ILiketoMove

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 ŞARJ ve ROM Sorularım
Arkadaşlar öncellikle iyi forumlar. Elimde Amerikadan gelen T-Mobile Samsung Galaxy S4 SGH-M919 var. 2 yıldır bi sorunu yoktu iyi kötü romsuz ingilizce olarak kullanıyodum ama bu yıl patlak vermeye başladı. Telefonu şarja koyuyorum ama şarj oluyo simgesi çalışmıyor, pcye takıyorum pcyi görmüyor pcde telefonu görmüyor. Fakat telefon şarj oluyor. Nasıl düzelir bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

Diğer konumuza gelirsek dediğim gibi 2 yıldır romsuz kullanıyorum. Bu sene gelen lollipop v5.0.1 i bile güncellemedi telefon. Arkadaşlarımın S4leri Türkiyeden alındığı için onlar güncellemelerini yaptılar fakat bana gelmedi hala. Bi yerlerde okudum I-9505 rom sürümü uygundur diye ama telefonun mahvolmasından korkuyorum.

Bu iki konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. İyi akşamlar, iyi forumlar.
 


Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sakın 9505 romu yükleme uyumsuz
sanırım amerikanın verizon ,at&t veya sprint gibi bi opertaörün özel telefonu onların romları farklı hatta açılırken bile farklı açılıyorlar eğer bizim international telefonların romları farklı

eğer usb den bağlayınca sadece şarj alıyorsa sorun donanımsal bi sorun olabilir internetten hard reset videolarınından birisini izleyip bi sıfırlaın sorun devam ediyorsa kablo veya daha kötüsü usb portu bozulmuş olabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: ILiketoMove

ILiketoMove

Üye
    Konu Sahibi
2 defa Soket kısmını değiştirdim daha doğrusu sesim gitmiyor diye mikrofon değiştirdim o gün bugündür bu durumda. Sonra soket değiştirdim yine olmadı , bir de dün değiştirdim başka bi telefoncudan sorun hala devam ediyor. Telefonumu bilgisayarlara bağlamıyorum ne bilgisayar ne de telefonum kendi görmüyor. Gerçekten yardımlarınızı bekliyorum. Yorum için teşekkürler.
 


Üst Alt