Samsung, Galaxy Note7'nin neden patladığını açıklayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy Note7'nin neden patladığını açıklayacak
Samsung, gelecek ay içerisinde Galaxy Note7 modelinin neden patladığı / yandığı konusunda bilgi verecek.




2016'ya oldukça iyi bir başlangıç yapan Samsung, en önemli modellerinden Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge akıllı telefon modellerini Şubat sonunda MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde duyurmuş ve Mart ayında da dünya genelinde satışa çıkarmıştı. Bu cihazların arkasında yıl içinde farklı modeller sunmaya devam eden firma, diğer bir üst seviye önemli akıllısını da Galaxy Note7 adı ile Ağustos ayında duyurarak pazara sundu.



Bu yeni cihaz Samsung Galaxy Note7, pazara sunulması ile arka arkaya yanma / patlama haberleri geldi.Samsung bu durum üzerine cihazının satışlarını durdurdu ve batarya problemini kabul ederek, satılan cihazlar için değişim kararı aldı. Daha sonra satışlar da tekrar başlarken, bu değiştirilen / satılan modellerin de benzer soruna sahip olması sonarsında, geçtiğimiz ay Samsung, Galaxy Note7'nin hem satışını, hem de üretimini durdurdu.

Firmaya oldukça büyük zarar veren Galaxy Note7'nin bataryalarında problem olduğunda dair bazı bilgiler paylaşılmıştı. Yeni haberlere göre Galaxy Note7 için araştırmalarını sürdüren firma, gelecek ay içerisinde cihazın neden yandığı / patladığı yönünde açıklamalar gerçekleştirecek.

Samsung Galaxy Note7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde iki yanı kavisli Super AMOLED ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmişti. Qualcomm Snapdragon 820 / SAmsung Exynos 8890 yonga setlerinden güç alan akıllı telefonun arkasında 12MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olmakta. İşletim sistemi ise Android 6.0.1 Marshmallow.
Samsung, Galaxy Note7'nin neden patladığını açıklayacak
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Niye Kendimiz Evde Gönül Rahatlığıyla Telefonla Patlatıp İntihar Edelim Diyemi :D Kesin Bazı Manyaklar Cihazları Bilerek Geri Vermemiştir :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

MaxipmaN

Üye
tatava yapma zamzung güncelleme ver note2me :megafon::bottom::pro:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt