Haber Samsung Galaxy Note 6, 5.8 inç ekran ve 4.000mAh batarya ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 6, 5.8 inç ekran ve 4.000mAh batarya ile geliyor
Arka arkaya akıllı telefon pazarında sunduğu yeni modellerle 2016'da en iddialı firmaların başında geldiğini gösteren Samsung, ilerleyen dönemde de farklı akıllı telefon duyuruları gerçekleştirecek ve bu cihazların başında da firmanın yeni Galaxy Note 6 phablet modeli geliyor.



Bu yeni tablet için bilgiler gelmeye devam ediyor ve son olarak bir süre önce Güney Kore devinin iki farklı Galaxy Note 6 üzerinde çalıştığı yönünde bilgiler gelmişti. Bu versiyonlardan birinin kavisli dokunmatik ekran içerdiği ifade ediliyor.

İddialara göre Samsung'un yeni akıllısı 5.8" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek ve ekran çözünürlüğü de 2560 x 1440 piksel Quad HD olacak. Daha önce gelen iddialar cihazın 5.7" büyüklüğünde ekran ile sunulacağı şeklinde.

Ayrıca bataryasının da 4.000 mAh olacağı kaydedilmekte. Sistem belleğinin ise 6GB olacağı tahmin ediliyor.

Cİhaz yonga seti olarak ise Qualcomm Snapdragon 820'nin işlemci ve grafik işlemci saat hızları yükseltilmiş versiyonu Qualcomm Snapdragon 823'den güç alacak. Henüz bu yonga setinin resmilşmediğini de belirtelim.

Galaxy S7 / S7 Edge gibi suya ve toza karşı dayanıklı yapı ile geleceği belirtilen yeni akıllı telefonun ayırca arkasında 12MP kamera yer alacak ve dahili veri kapasitesi olarak da 256GB'a kadar çıkabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ayrıca bir süre önce gelen başka bir iddia da Galaxy Note 6'nın Android N ile sunulacağıydı.
Samsung Galaxy Note 6, 5.8 inç ekran ve 4.000mAh batarya ile geliyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Batarya İyi Olsunda Donanım Zaten İyi Kötü Bişeyler Olur
 
AHMED...

AHMED...

Üye
Samsung çok hızlı

Casper_VIA_V6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Emre

Üye
Gta 5'i açıyor muymuş
 
xmustx

xmustx

Üye
4000 batarya 6gb ram iş görür
 


Üst Alt