Samsung Galaxy Mega On ve Grand On akıllı telefonların teknik özellikleri sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mega On ve Grand On akıllı telefonların teknik özellikleri sızdırıldı
Galaxy o serisi dedikleri bu cihaz mıydı :hmmm

Samsung’un iki yeni akıllı telefonu çok yakında gün yüzüne çıkabilir.


Sunduğu modellerle akıllı telefon pazarında liderliğini sürdüren Güney Kore devi Samsung, özellikle 2014 sonu ve 2015’de bir çok yeni farklı model ile karşımıza geldi. Galaxy A, E ve J serileri yanı sıra amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy Note5 gibi modeller sunan firma yakında çok daha farklı modellerle karşımıza gelebilir.



Kısa bir süre önce Samsung’un Galaxy O olarak yeni bir seri sunabileceği ve bu yeni serinin ilk temsilcilerinin de Galaxy O5 ve Galaxy O7 adı ile gelebileceği yönünde bilgiler gelmişti. Ancak görülen o ki Samsung, bu isimler yerine farklı isimlerle karşımıza gelebilir.

Bu yeni modeller iddialara göre Galaxy Grand On ve Galaxy Mega On adı ile gelebilir. Ayrıca bu cihazların teknik özelliklerine dair de bazı bilgiler ortaya çıktı.

Henüz kesin olmamakla birlikte, Samsung Galaxy Mega On, SM-G600 model numarası ile gelebilir ve 5.5″ 1280×720 piksel dokunmatik ekran içerecek olan akıllı telefon 13MP arka kamera ve 5MP Selfie kamerası ile sunulacak. 151.8 mm x 77.5 mm x 8.2 mm ölçülerinde olacak ve ağırlığı da 145gr olarak gelecek.

Qualcomm’un 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli 64-bit işlemcili Snapdragon 410 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon, 1.5GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. Ayrıca bataryası da 3.000mAh olarak geliyor. İşletim sistemi ise Android 5.1 Lollipop olacak.

Diğer model Samsung Galaxy Grand On ise 5″ büyüklüğünde 720p HD dokunmatik ekran içermekte. 8MP arka kamera içerecek olan cihazın ayrıca 5MP ön kamerası bulunacak. 1.3Ghz saat hızında çalışan Samsung Exynos 3475 yonga setinden güç alacak olan cihaz 142 mm x 71.9 mm x 8.5 mmölçülerinde ve 140gr ağırlında geliyor.

Yeni akıllı telefon 1GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak ve Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemine sahip olacak olan akıllı telefon ayrıca 2.600mAh batarya içerecek.

Henüz cihazların ne zaman duyurulacağı ya da fiyatlarının ne olacağına dair bilgi ise bulunmamakta.


http://www.maxicep.com/cep-telefonl...in-teknik-ozellikleri-sizdirildi-h203956.html
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
100-200 dolar anca hak eder. Özellikler boş.
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Yine gereksiz telefon çıkartıyor :/ daha yeni J serisi çıktı yeter ama artık.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bizce gereksiz çıkartıyor ama alıcısı oluyor ki adamlar çıkartıyor birde öyle düşünmek lazım :hmmm
 


Üst Alt