Haber Samsung Galaxy J5, Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi almaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J5, Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi almaya başladı


Samsung'un ilgi gören akıllı telefon modelleri arasında Galaxy J serisi de yer alıyor. Bu seri düşük fiyat etiketi ile bütçesi yeterli olmayan teknoloji meraklıları için sunulurken, ülkemizde de yüksek satış rakamlarına ulaşıyor.

2015 Haziran ayında firma Galaxy J5 modelini duyurmuş ve pazara sunmuştu. Bu akıllı telefon Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi ile gelmişti. Firma yaklaşık 1.5 sene aradan sonra ise beklenen Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini bu cihaz için sunmaya başladı.

Samsung Galaxy J5 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonun sistem belleği 1.5GB ve dahili veri kapasitesi de 8GB / 16GB olarak belirlenmiş.

Akıllı telefon gücünü ise Qualcomm tarafından geliştirilen 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 410 yonga setinden alıyor. Samsung Galaxy J5'in arkasında 13MP kamera bulunurken, Selfie kamerası da 5MP olarak önde konumlandırılmış. Cihazın bataryası ise 2.600mAh.

 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Cadillac34

Üye
Olacaksa böyle telefon olsun. Ben bir arkadaşımda A7 modeli görmüştüm. Çok güzeldi yani kullanışlı, hızlı, kasma sorunu yok. Oyunları bile rahatça oynayabiliyordu.
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar


Üst Alt