Samsung Galaxy 2(Resimleri/Teknik Özellikleri/Fiyatı/Çıkış Tarihi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy 2(Resimleri/Teknik Özellikleri/Fiyatı/Çıkış Tarihi)
2010 Mobil Dünya Kongresi'nin başlamasına az bir zaman kala yeni, henüz basında resmi tanıtımı gerçekleştirilmeyen bazı cep telefonlu modelleri ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de, Samsung'un ilk Android smartphone modelinin devamı niteliğinde ama daha geliştirilmiş özelliklere sahip olan Samsung Galaxy 2 cep telefonu. Bize ulaşan ilk bilgilere göre Samsung Galaxy 2 modeli beklentileri oldukça yükseltecek olan gelişmiş özelliklere sahip bir smartphone akıllı cep telefonu. Samsung'un yeni smartphone telefonunun 1GHz Snapdragon işlemciye ve 32 GB dâhili belleğe sahip olacağı söyleniyor.



Uygulamalar, dijital fotoğraf, video görüntüler ve diğer tüm veriler için 32 GB veri depolama alanına sahip olduğu söylenen yeni Samsung Galaxy 2 smartphone akıllı cep telefonunun 3.7 inç büyüklüğünde AMOLED dokunmatik ekranı bulunuyor. Telefon aynı zamanda 5 megapiksel çözünürlüklü bir dijital kameraya da sahip. Samsung Galaxy 2 akıllı cep telefonunun Android 2.1 işletimine sahip olacağı söyleniyor.



Donanım açısından bakıldığında Samsung Galaxy 2 smartphone telefonun gayet çekici bir model olduğu görülüyor. Gayet yüksek teknik özelliklere sahip olan Samsung Galaxy 2 akıllı cep telefonunun Wi-Fi, HSDPA ve UMTS desteğinin olması bekleniyor. Telefonda entegre GPS fonksiyonuna yer verilip verilmeyeceği şu an için bir soru işareti. Çok yakında düzenlenecek olan 2010 MWC Mobil Dünya Kongresi'nde tüm bu soruların yanıtlarını bulacağımızı ümit ediyoruz.
 
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
fiyattan haber ver 2000 wardır kesiin :off::off::off::off::off::off:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt