samsung f480 imei değiştirme.

Sponsorlu Bağlantılar

darkwings35

Üye
    Konu Sahibi
samsung f480 imei değiştirme.
arkadaşlar sahibinde.com dan samsung f480 aldım lakin imei kayıtlı çıkmadı.bugünde telimin kapanacağına dair msj geldi.satıcıda teli bana gönder diyor ama kargoda gidip gelmesi 6-7 gün sürüyor (şehir van) pasaportum olmadığı içinde kayıt yaptıramıyorum.
evde eski bir telefonum var onun imei numarasını f480'e geçirmek istiyorum. nasıl yaparım hangi programı kullanırım? yardımcı olursanız sevinirim.bide gelen data kablosu sadece şarj yapıyor yani bilgisayara bağlanmıyor. bluetooth üzerinden yapabileceğim program varmı?
 


OğuzcanAbi

Üye
Uğraşma bence gönder klona falan girio yasa dışı
 

darkwings35

Üye
    Konu Sahibi
teli göndersem o eleman napacak yine imei değiştirip gönderecek :) en azından ben yapayım diyorum.her kapanmaya adamlamı uğraşacam. yardım ederseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaşlar yardımcı olacak??
 

miroğlu89

Üye
arkadaşlar bende samsung s8500 kullanıyorum 2 ay önce bi seyyar satıcıdan aldım garantisini faturasını akşam veririm dedi .akşam gittim adam yoktu bir dahada gelmedi..ararştırdım imeisi kayıtlı deilmiş .imei sini nasıl deiştircem yardımcı olun lütfen
 
eldargin

eldargin

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede vardı herife geri yolladım izmirdeyim herif ist da adam a 2 aydır ulaşılmıyo sitedeki üyeliğinide kapatmış çok büyük ders oldu... :( bana kalırsa ne olursa olsun göndermeyin böle insanlara telefonunuzu.
Ayrıca çin telefonlarda imei değiştirme programı var aratırsan bulursun onlar4la bi dene derim ;)

--------------- Ekleme ---------------
***
 

tugrul_0019

Üye
yok bu prgde işe yaramadı:(
 

ertu505

Üye
bu konuya bi çözüm lazım
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
IMEI değiştirmek yasal değil arkadaşlar, forum üzerinde bu tür konulara müsaade etmiyoruz.

İyi forumlar.
 


Üst Alt