Samsung da Apple'ın yaptığını yapacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung da Apple'ın yaptığını yapacak
iPhone 7 modellerinde olduğu gibi Galaxy S8'de de o özellik bulunmayacak.

Apple, bu sene de akıllı telefon modellerini pazara sunarken, Mart ayında iPhone SE adındaki 4" ekrana sahip modelini gün yüzüne çıkarmıştı. Eylül ayı başında firmadan ikinci bir etkinlik daha gelirken, bu sefer de 4.7" ve 5.5" ekran içeren iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri resmi olarak duyuruldu ve sonrasında da satışa çıktı.



Apple'ın iPhone 7 akıllı telefon modelleri önceki nesle göre bazı değişikliklerle geldi. Bunlar arasında yeniden tasarlanmış anten çizgileri, suya dayanıklı yapı, kaldırılan 3.5mm kulaklık girişi ve iPhone 7 Plus'da yer alan çift arka kamera gibi özellikler yer alıyordu.

Apple'ın en büyük rakibi ise Samsung olurken, firma, iPhone 7'ye rakip olarak Galaxy S8'i yakında sunacak. Gelecek sene başında Şubat ayında Galaxy S8'in ve ayrıca daha büyük bir versiyonun gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy S8 iddialara göre, Apple'ın iPhone 7 modeli gibi 3.5mm kulaklık girişi olmadan sunulacak. Bu da kulaklık girişi olarak USB Type-C'nin kullanılacağı anlamına geliyor. Ayrıca firma kutunun içerisine Apple gibi bir adaptör de koyacak ve bu adaptör ile de 3.5mm yapıya sahip uç ile tasarlanan kulaklıklar sorunsuz olarak kullanılabilecek.

Yeni akıllı telefon 3.5mm kulaklık girişi olmaması nedeni ine daha ince ve daha büyük batarya tasarımına da sahip olacak.

Diğer iddialara bakacak olursak eğer, Samsung'un çift arka kamera tasarımı kullanmayacağı belirtiliyor. Ayrıca suya dayanıklı yapı içerecek olan akıllı telefonun ekranı Force Touch özelliğine de sahip olacak.

Samsung da Apple'ın yaptığını yapacak
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Enes

Enes

Üye
heeeh çok güzel olduu. afferin seneee.
 


Üst Alt