Samsung, bu sene ne kadar akıllı telefon satacak?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, bu sene ne kadar akıllı telefon satacak?
Samsung'un bu seneki akıllı telefon satış rakamları için tahminler gelmeye devam ediyor...




Akıllı telefon pazarında mücadele eden büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Samsung, her sene giriş, orta ve üst seviyede ilgi gören akıllı telefon modelleri sunarken, sunduğu her cihaz milyonlarca satış rakamına da ulaşıyor.



Bu seneye bakacak olursak eğer, firmanın özellikle amiral gemisi Galaxy S7 ve bu cihazın hem iki yanı kavisli, hem de büyük versiyonu olan Galaxy S7 edge dikkatleri üzerine çekerken, ayrıca yeni Galaxy A, GalaxY J ve Galaxy On modelleri bir çok farklı pazarda raflardaki yerini almıştı.

Ayrıca firma bir kaç gün sonra düzenleyeceği bir etkinlikle de Galaxy Note7 adındaki yeni üst seviye phablet modelini duyuracak.

2015 senesine baktığımızda firma global pazarda lider olurken, akıllı telefon satış rakamı ise 324.8 milyon olarak gerçekleşmişti. Bu rakamda özellikle de Galaxy S6 ailesi büyük bir paya sahipti.

Diğer taraftan 2016 için de tahminler gelmeye devam ederken, Samsung'un bu sene 350 milyon akıllı telefon satacağı kaydediliyor. Bu da 2015'e göre %7.8 oranında bir artışa işaret ediyor. Bu sene ilk çeyrekte Samsung, 81.9 milyon akıllı telefon sattı ve ikinci çeyrekte ise biraz düşüş yaşayan firma 77 milyon akıllı telefon satmasını bilmişti.

350 milyon olarak satış hedefine ulaşılabilmesi için ise Samsung'ın 2016 ikinci çeyrekte 191.1 milyon akıllı telefon satması gerekiyor. Bakalım yeni Galaxy Note7 akıllısının bu rakama katkısı ne kadar olacak....

Samsung, bu sene ne kadar akıllı telefon satacak?
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu kadar ahmak rakiplerin karşısında hedefe ulaşmak samsung için çocuk oyuncağı olacak. :ehe

Galaxy S7Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star ve furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye


Üst Alt