Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Kozmetikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Kozmetikler.
Rimel
Rimelinizi her kullanımdan sonra kapağını sıkıca kapatıp serin ortamda saklamalısınız. Çok soğuk ya da çok sıcak ortamda bulunan rimel kuruyup bozulabilir.
Uzun süreli kullanılan rimel fırçalarının ucunda kalıntılar ve topaklanmalar olabilir. Bu durum, rimeli kirpiklerinizi sürdüğünüzde doğal olmayan bir görüntüye neden olur. Kullanım sıklığınıza göre ortalama 15 günde bir rimel fırçanızı bebe yağı ile temizlemelisiniz. Pamuklu bezin üzerine bir miktar bebe yağı döküp rimel fırçanızı silin. Yapısı bozulmadan, üzerindeki tüm kalıntılardan arınacaktır.
Rimeliniz katılaşmaya başladığında kıvamını inceltmek için 1 bardak sıcak suya ihtiyacınız var. Rimelin kapağını sıkıca kapatın. Kapatma bölümüne değmeyecek şekilde rimeli; sıcak dolu bardağın içine koyun. Yaklaşık 5 dakika bekletin ve incelen rimelinizi kaldığınız yerden kullanmaya devam edin.
Oje
En kolay bozulabilen kozmetik ürünler arasında ojeler birinci sırada yer alabilir. Eğer ojenizin kıvamı koyulaştıysa ya da pıhtılaşmaya başladıysa yapabileceğiniz bir müdahale yoktur, maalesef çöpe atmanız gerekir.
Ojenizin daha uzun süre dayanması için soğuk ortamlarda saklamanız gerekir. Örneğin buzdolabının bir rafını ojeleriniz için ayırabilirsiniz.
Ojeler; tırnak hastalıklarının bulaşması açısından büyük risk taşır. Ojelerinizi sizden başka kimsenin kullanmasına izin vermeyin. Eğer tırnak etlerinizde yeşile dönen su toplamaları ya da mantar benzeri değişiklikler görüyorsanız sebebi başkasının ojesini kullanmak ya da ojenizi kullandırmak olabilir.Ojelerinizin kapağı zor açılıyorsa, bir önceki kullanımdan kalan ojeler kuruyup katılaşmış olabilir. Bunu önlemek için ojenizi her kullanımdan sonra kapak bölgesini asetonla temizleyebilirsiniz.
Bakım Kremleri
Cilt ve vücut bakımı için kapaklı kutularda üretilen kremleri kullanıyorsanız; bakteri oluşumunu önlemek için her kullanımdan önce ellerinizi yıkayıp iyice kurutmaya özen göstermelisiniz.
Kremlerin bozulmasını önlemek için kapağını sıkıca kapatmalı, serin ortamlarda saklamalısınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
3
Görüntüleme
5K
First Lady
Cevap
0
Görüntüleme
1K
First Lady
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
709
Haydar
haydaravısyon
Cevap
22
Görüntüleme
10K
mesutcinik


Üst Alt