Rootlu telefonla yazılım güncelleme yapılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

ilye

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu telefonla yazılım güncelleme yapılırmı?
Galaxy s3 kullanıyorum..Jealy bean bugün itibariyle türkiye'de dağıtılmaya başlanmıs fakat hem cihaz üzerinden hemde kies üzerinden denememde güncelleme yok uyarısı alıyorum..Telefonum rootlu o yüzdenmi güncellemeleri alamıyorum.Kısacası root güncellemeleri etkilermi. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
 


Kerim.

Kerim.

Üye
etkilemez diye biliyorum.
 

sitare366

Üye
Root yaptıktan sonra güncelleme yapmanızı tavsiye etmem geçen hafta denedim telefonumun IMEI NUMARASI kayboldu yani *#06# yi tuşladığımızda çıkan imei ekranındaki 15 haneli sayı kayboldu tabi böyle olunca tel çekmedi neyseki garantiye gönderdim aynı gün içerisinde onarımını tamamladılar. Bu arada telefonum Galaxy ACE 5830i
 
rarslan87

rarslan87

Üye
Benim telefonum da rootlu ve güncelleme yapmak istesemde yapamıyorum. İnsanlar Jelly Bean i överken de 4.0.4 sürüm kullanmak biraz canımı sıkıyor. Bilgisi olan arkadaşlar anlaşılır bir cevap yazarsa çok sevinirim.
İyi çalışmalar.
 
MXKM

MXKM

Üye
Forumlarda okuduğum kadarıyla root yapıldıktan sonra; direk telefon üzerinden rom güncellemesi yapılmıyor. Rom güncellemesini rom dosyasını internetten indirdikten sonra ODIN programı ile yapmanız gerekiyor.
 


Üst Alt