Pratik Güzellik - Güzellik Yolları - Güzel Olma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
Pratik Güzellik - Güzellik Yolları - Güzel Olma
Yoğun bir hayatınız var ve kendinize bakmaya fırsatınız kalmıyorsa sadece bir kaç dakikanızı ayırarak oldukça güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Hem genç görünüp hemde güzelliğiniz ile herkezi kıskandırmak sizin elinizde. Yapmanız gereken, sadece bir kaç dakikanızı ayırmak. Güzel görünmek için yapmanız gerekenler;

Eski Rujunuzla Vedalaşın

Ruj renginizi senelerdir değiştirmediniz mi?
Aman sakın ruj cenderesine sıkışıp kalmayın!
Bundan kurtulmanın en basit yolu farklı tonlar
denemek ve “kendinizi” yeni bir renkte aramak.
Alışık olduğunuz rengin farklı bir tonunu deneyin. Bu minik değişikliğin size kazandıracağı sürpriz: Gözlerinizde bulacağınız yeni bir ışıltı.

Elmacık Kemiklerini Belirginleştirin

Yanaklarınızı belirginleştirmenin doğal bir yolu var: Cildinizden birkaç ton koyu (bronz gibi) bir allık seçin. Elmacık kemiğinin hemen altından başlayarak saç dibine doğru soluklaşmak şartıyla sürün, üstüne altın tonlu bir pudra kullanın. Yüksek noktalar ışığı yakalar, daha alt bölgeler ise bunun tersini yapar. Sonuç: Daha belirgin elmacık kemikleri!

Fondötene Dikkat

İşin sırrı fondöten sürmeden önce burun etrafına ince bir kat göz jeli sürmektir. Jel kurudukça makyajın tutunması için daha pürüzsüz bir yüzey oluşmasına neden olur. Fondöteninizin stick şeklinde olması da daha yararlı olur çünkü krem olanlara kıyasla daha sert ve dolayısıyla kuruyup çatlamaya karşı daha uygundurlar.

Ağrısız Ağda Yapın

Kafein sizi ağrıya daha dayanıksız yapar. O yüzden kahve alışkanlığınızdan kurtulun. Ayrıca, Retin A veya glycolic acid içeren bir ürün kullanıyor musunuz? Bu maddelerin ikisi de cilt hücrelerinin ayrılmasına neden oluyor, bu da ağdanın cilt tabakasını tümden çekmesine neden olabilir. Ağdadan 1 hafta önce kullanımlarını durdurun. Son olarak daha fazla tahrişe neden olacağı için bez kullanılarak yapılan ağdadan uzak durun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt