Pepsi Yaşatır Seni Kampanyası Kullanılarak Dolandırılma SMS'i Gönderiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

haso999

Üye
bugünkü numaraları 5395217061 seda sayan kampanyası diye sms geliyor
 


taximix

Üye
Arkadaşlar bu dolandırıcıların aradaıkları yeni numara 0 534 446 0 446 bu sabah aynı şekilde 10 000 tl kazandınız diye mesaj attılar sonra aradaım ağzıma ne geldiyse saydım. Aman dikkat.
 

judge06

Üye
Arkadaşlar bugüne kadar birçoğumuza kontör dolandırıcıları tarafından pepsi kampanyası adı altında mesajlar gönderilmekte banada bugün akşam saatlerinde mesaj geldi adamların yeni kullandıkları numarayıda vereceğim telefonuma gelen mesaj arkadaşlar
" DEĞERLİ ABONEMİZ PEPSİ YAŞATIR SENİ KAMPANYASI'NIN ULUSLAR ARASI YAPMIŞ OLDUĞU ÖZEL KURA ÇEKİLİS SONUCUNDA 07-10-2010 TARİHİNDE HATTINIZ PARA ÖDÜLÜ KAZANDI BİLGİ VE DANISMA HATTIMIZ 05377645374 ARAYINIZ PEPSİ A.Ş "
Sabah İlk işim cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurusunda bulunmak olacak, adamlar bulunur veya bulunmaz ben üzerime düşen vatandaşlık görevimi yapayım gerisi adalete kalsın, bu tip durumlarda duyarsız kalmayalım arkadaşlar duyarsız kaldıkça bu tip adamların önünü daha çok açmış oluyoruz. herkese iyi günler dilerim.
 

sincin

Üye
Aynı mesaj bana da geldi numarayı veriyorum hayrına arayıp küfredin belki biraz akıllanırlar... Numara 0 534 655 36 78
 
endometozon

endometozon

Üye
aynı msj arkadasıma gelmıs aramıs hesap numaranızı verın paranızı hesabınıza yatıralım demıs arkadasım az kalsın hesap numarasını verıyormus abısı uyarmısta vermemıs
 

cabbarr_07

Üye
sabah aynı mesaj bana geldi. sırf şu şerefsizleri deşifre etmek bide ağzıma geleni saymak için aradım. karşı taraftaki herif tam bir keko, türkçesi rezil. artık soy sop dümdüz gittim :) hemen kendi oldu ve oda karşılık vermeye başladı. arkadaşlar turkcell'i aradım ama yapabilecekleri bişey yokmuş. herşeyi biliyolar (msj atan numaralar dahil) ama ilk zamanlarda hatları kullanıma kapıyorduk ama tekrar gidip yeni hat alıyolar diyolar. bu şerefsizliği yapan köpeklerle biri iletişim kurmuş. heriflerin bahane basit: burada iş yok diyolarmış( güney doğu) aman arkadaşlar, bu konuyla ilgili olarak çevrenizi muhakkak uyarın.
 

sometime76

Üye
" DEĞERLİ ABONEMİZ BAYRAMA ÖZEL BAŞLATILAN +57+57 KAMPANYASI BAŞLATTIĞI CEP ÇEKİLİŞ SONUCU HATTINIZ PARA ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR BİLGİ İŞLEM İÇİN 536 427 50 10 ARAYIN @PEPSİ@ A.Ş " diye mesaj geldi aradığımızda aynı ıvır zıvırları bana da söyledi. araştırayim bi dedim tekrar aradığımda teli kapatmıştı anladı küfür geliyor çünkü.
 
Hayalet__27

Hayalet__27

Üye
Banada Geliyor Aldırış Etmiyorum.Bıktım 20 Dk İçinde 5.Gelişi Kontör Tuzağı Dikkat
 
Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
Aman inanmayın bunlara hepsi yalan kamu görevlisi olarak tanıtanlarada inanmayın !
 


Üst Alt