Pemachair Ile Hastalar Rahat Ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

PemaChair

Üye
    Konu Sahibi
Pemachair Ile Hastalar Rahat Ediyor.
PemaChair, hastaların sağlık hizmetlerini rahatlıkla almaları adına çözüm sunuyor. 30. yılını dolduran Yazıcı Group bünyesindeki Pema, paslanmaz çelik konusundaki uzmanlığını PemaChair ile sağlık sektörüne taşıdı. Sağlık merkezleri için üretilen hasta taşıma sandalyeleri, hastaların rahat bir şekilde transferini sağlıyor.

Hastaların konforunun birinci planda tutulduğu patent sahibi tasarımıyla PemaChair, serum, kan ve idrar torbası gibi gereksinimleri adapte etmeye imkan tanıyor. Paslanmaz çelikten üretilen gövdesiyle dayanıklı bir yapıya sahip ve hijyenik. Fren mekanizması ve emniyet kemeri sayesinde hasta için güvenli bir ulaşım gerçekleştiriyor ve depozitolu kilit sistemiyle kullanım sonrasında tüm sandalyelerin istasyonda toplanmasını sağlıyor. Sunduğu avantajlarla sağlık merkezlerinin verdiği hizmeti zirveye taşıyan PemaChair Hasta Taşıma Sandalyeleri, üzerindeki reklam alanlarıyla da işletmenin gelir sağlamasına imkan tanıyor.

İletişim Bilgileri


[email protected]


Merkez

Cihadiye Mah. 78. Sok. No:28
07110 Pınarlı ANTALYA ● TÜRKİYE
T. +90 (242) 462 12 10 (pbx)
F. +90 (242) 462 12 11


Şube

Bağdat Cad. Aziz Kaya İş Merkezi 193/15
34730 Çiftehavuzlar, Kadıköy İSTANBUL ● TÜRKİYE
T. +90 (216) 467 80 34 / 35
F. +90 (216) 467 80 37

Hasta Transfer Sandalyesi, Tekerlekli Sandalye, Dayanıklı Hasta Taşıma Sandalyesi, Paslanmaz Çelik Hasta Taşıma Sandalyesi, Hasta Sandalyesi, Emniyet Kemerli Hasta Sandalyesi, Hastahane Sandalyesi, Hasta Taşıma Sandalyesi İstasyonu, Kilit Sistemli Hasta Sandalyesi, Serum Askılı Hasta Taşıma Sandalyesi, Medikal Hasta Sandalyesi, Fren Sistemli Hasta Taşıma Sandalyesi
 

Benzer Konular



Üst Alt