Parça Kontör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
specialfortes

specialfortes

Üye
    Konu Sahibi
Parça Kontör
Arkadaşlar Parça kontor satmak istiyorum bunun için nerele başvuru yapmam lazım vede ne kadar kazanırm bilgisi olan arkadaşlar yarıdıcı olursa sevinirim simdiden t.ederim
 


LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Google ye parça kontör yazdığında birçok site çıkar karşına, üyelik almak için herhangi bir şeye gerek yok, birkaç bilgi ile üyeliği alıyorsun, onaylanınca da satışa başlarsın. Eğer dükkan da isen ve müşterinde varsa iş yapar, çünkü her parçada nereden baksan 25kr dan 1TL arası kar ediyorsun. Tabi fiyatlar sizin elinizde daha ucuz da satarsınız daha pahalı da.

Eğer bu işi yapacaksanız sadece düşük ve parça olanlar site üzerinden yükleyin. vodafone nin parça ve tam olanlarını ve Türkcell ve aveanın bazı miktarlarını (eğer varsa bankanızın web şubesinden yükleyin, hem daha hızlı yüklenir, hemde daha ucuz olur.

Örneğin aveanın ve türkcelin 10-15-20-30-50 gibi paketlerini web şubelerinden yüklerseniz daha karlı olursunuz. Vodafonenein hepsi var zaten.
 

GSMPARCAKONTOR

Üye
parça kontör satışı yapmak isterseniz adresine bakabilirsiniz. bayilik ücretsizdir. fiyatlarımızda piyasaya gore çok uygundur.

fatura ödeme bayilikleride verilmektedir. iş yerinizde ek gelir imkanı saglamak için fatura tahsilatı yapabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt