Paket Veriye Abone Olun

Sponsorlu Bağlantılar

AlperenTgrL

Üye
    Konu Sahibi
Paket Veriye Abone Olun
Arkadaşlar foruma destek alabilmek amacıyla kaydoldum biraz inceledim ama bu sorun hakkında açılmış bir kaç konuda yeterli desteği bulamadım. Sorun şu hattım Turkcell telefonum Nokia 5130 XpressMusic. Tarayıcımdan internete girmeye çalıştığımda "İnternete bağlanılamadı. İnternet ayarlarınızı yapmak için tarayıcınızla operamini.com/help adresini ziyaret edin ya da servis sağlayıcınıza başvurun" hatası alıyorum. Müzik çalardan bağlanmaya çalıştığımda ise "Önce paket veriye abone olun. Bağlantı kullanılamıyor" hatası veriyor. Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni aradım "Telefonunuza WAP ayarlarını gönderiyorum bu ayarları kaydedin telefonu açıp kapatın şu an için internete bağlanmanıza engel bir durum gözükmüyor ama yine de söylediklerimi yapmanızı tavsiye ederim" dediler. Onları da yaptım ama 1 haftadır soruna çözüm bulamıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim
 


S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Telefonunuzdaki paket veri ayarını aktif yapın. Sonrasında ise internet ayarlarınızda aldığınız turkcell ayarını birincil olarak atayın. Sorununuz çözülecektir. Ayrıca bir tavsiyemde şudur bir sürü ayar alıp kaydetmişsinizdir düzeltmek amaçlı internet ayarlarınızdan bunların hepsini öncelikle silin ayarlarınızı Turkcell online işlemlerden tekrar alın kaydedin daha temiz bir iş olacaktır. Telefonun ince ayrıntılarına çok girmedim ama demek istediğimi az çok anladığınızı düşüyorum eğer bir sorun çıkarsa daha ayrıntılı yazabilirim. Geçmiş olsun.
 
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
turkcell internet ayarlarını isteyin.. opera mini wap ile baglanmaz.
 

FenerLi-GenÇ

Üye
hOcm bendede avea vardı avea internet yaptım. dğzeldi şimdi operadan birşey indirmiyorum paket veriye abone olun hatası geliyor :ağlarım:
 


Üst Alt