Otomatik wi-fi bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cexen

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik wi-fi bağlantısı
5800 XM v50 kullanıyorum. evimde ve işyerimde wifi var. telde ise wifi üzerinden belirli aralıklarla kendini guncelleyen programlar yuklu. ancak ben elle wifi a baglanmadığım sürece bu programlar internete baglanamıyor. ben istiyorum ki eve gelince evdeki aga tarayıp buluyor ve bilinen ag diyor. e o zaman otomatik olarak baglantı saglasın kendini guncellesin. ama yapmıyor ben programa girip guncelle diyorum ancak o zaman güncelliyor.

ben wifi alanında oldugum surece ve o baglantı guvenli bilinen olarak belirlenmiş ise programlar eger internet baglantısı gerektiyorsa baglansınlar ve otomatik guncellesinler kendini. bunu yapabileceğim program yada uygulama var mı? yada ayarlarda benim bilmediğim bir durum mu var.?
 
ahenk

ahenk

Üye
symbian işletim sisteminin temelinde var kullanıcı kontrolu dısında işlem yapmaz ancak wep tarayıcı ayarlarında baglantıyı herzaman sor olarak ayarlarsan net baglantısı kurmak istediginde kullanılır baglantı adresini sorar belkide yapmişsınızdır bunun dısında bilgim yok ancak herzaman programlar mesela hava durumu güncelleme yapmak için baglanmaya çalişir ancak kullanıcıdan komut bekler

iyi forumlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt