ÖSS ücreti için yarın son gün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
ÖSS ücreti için yarın son gün
ÖSS ÜCRETİNİ YATIRMAK İÇİN YARIN SON GÜNANKARA - Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) başvurmak isteyenlerin bankaya sınav ücretini yatırma süresi yarın sona eriyor.
Bu tarihe kadar sınav ücretini yatıranlar, okullardan randevu alarak 23 Mart'a kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirecekler.
2007-ÖSS'ye, lise son sınıf öğrencileri, lise son sınıfta beklemeli durumda olanlar, orta öğretim kurumlarının dışardan bitirme sınavına girenler, lise mezunları ve orta öğretimlerini yabancı ülkelerde yapanlar başvurabilecek. Ayrıca, durumları bu şartlardan birine uyan yabancı uyruklu veya uyruksuz adaylar da başvuru yapabilecekler. Ancak bu adaylar, ÖSS puanlarına göre 2007-ÖSYS Yüksek Öğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda yer alacak yüksek öğretim programlarına yerleştirilemeyecek.
Lise son sınıfta okuyan öğrenciler, okullarının bağlı olduğu başvuru merkezlerinden, mezun durumda olanlar herhangi bir başvuru merkezinden, içinde 2007 ÖSYS Aday Bilgi Formu da bulunan 2007-ÖSYS Kılavuzu'nu 2 YTL karşılığında alabilecekler.
2007-ÖSS'ye başvurulara (sınavsız geçiş dahil) ilişkin başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili kurallar ve işlemler, 2007-ÖSYS Kılavuzunda yer alıyor.
ÖSS'ye başvuru süresi, 23 Martta sona erecek. ÖSS, 17 Haziranda, il ve ilçelerdeki 159 merkezde gerçekleştirilecek.




sınava girecek arkadaşlara başarılar...
 


mAd_girL

mAd_girL

Üye
çok teşekkür ediyoruz başarı dilekleriniz için :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
387
haydaravısyon
marist
Cevap
6
Görüntüleme
616
marist
MCR Killjoy
Cevap
115
Görüntüleme
6K
Türe
hikmet366
Cevap
1
Görüntüleme
403
ka_za


Üst Alt