Online Alışveriş Rehberi.

Sponsorlu Bağlantılar

mjs.west

mjs.west

Üye
    Konu Sahibi
Online Alışveriş Rehberi.
İnternet Kullanımı ile birlikte online satış yapan bir çok web sitesi kuruldu kimi güvenli bulur kimi hiç yanaşmaz öncelikle sitelerden bahsedelim:

GİTTİGİDİYOR: Dünyaca ünlü alışveriş sitesi E-BAY ortaklıgıdır ve Market alışverişi yani AVM gibi düşünebiliriz.
Şatış Nasıl Gerçekleşir:
Para aktarımı olduktan sonra para hemen satıcıya aktarılmaz site havuzunda toplanır ve kargo size ulaştıktan sonra 3 gün içinde ürünü onaylama süreniz olucaktır siz bu süre zarfında ürünü begenmediniz taktirde onay vermez ve iade edersiniz ve para hesabınıza aktarılır.
(3D Secure ve Norton Seruced Güvenlik Protokolü)

Doğan Group markasıdır giyim,kozmetik gibi her türlü ihtiyacınızı bulabiliceginiz bir sitedir YKM gibi düşünebilirsiniz
Satış Nasıl Yapılır:
Alıcagınız ürün site tarafından ürünün distribütöründen temin edilir ve 3-5 gün arasında kargo ya verilir kargo ücreti alıcagınız ürünün fiyatı üzerine eklenir.Ürünü begenmediginiz takirde site ile iletişime gecerek iade işlemi gercekleştirebilirsiniz.
(3D Secure ve Norton Seruced Güvenlik Protokolü)

TRENDYOL:
ABD merkezli dev yatırım şirketi Tiger Global ve dünyanın en prestijli fonlarından Kleiner Perkins Caufield & Byers gibi dünya devlerinin ortak oldugu bir markadır.Site aracı bir kurumdur ve markalar tarafından yapılan indirimi müşteriye sunar.
Satış Nasıl Yapılır:
Alıcagınız ürün site tarafından ürünün distribütöründen temin edilir ve kargo süresi biraz uzundur bazen 1 hafta ya kadar cıkabilir ürünün temin süresine göre degişir ve kargo ücreti toplam fiyata eklenir.

Markafoni:
VİPİNDİRİM ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİNİN Sahip oldugu online alışveriş sitesidir Trendyol ile Aynı şekilde hizmet vermektedir.

LİMANGO:
limango, ilk olarak 2007 yılında Almanya'da limango.de adresinde faaliyete geçmiş bir "özel alışveriş-private shopping" platformudur Trendyol ve Markafoni gibi aynı hizmet vermektedir.
Okudugunuz için teşekkürler merak ettiginiz veya anlamadıgınız bir yer olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)
 


Üst Alt