Oneplus 3 Mini Gfxbench'te Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Oneplus 3 Mini Gfxbench'te Ortaya Çıktı
Çin merkezli üretici Oneplus, sunduğu uygun fiyatlı üst seviye akıllı telefonları ile kısa zamanda piyasada kendine önemli bir yer edindi. En son amiral gemisi Oneplus 3 modeli ile davetiye usulü satış politikasını da terk eden firma, yeni bir akıllı telefon duyurusuna daha hazırlanıyor gibi görünüyor.

Akıllı telefon üreticilerinin prototip aşamasında telefonlarını test ettiği Gfxbench veri tabanında yeni bir Oneplus akıllı telefon ortaya çıktı. Oneplus 3 Mini olduğu tahmin edilen bu cihaz 4.6 inç büyüklüğünde full HD 1080p bir ekrana ve Snapdragon 820 yonga setine sahip. Bu cihazın 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına da sahip olduğu göz önüne alındığında Oneplus'ın küçük ekranlı yeni bir amiral gemi hazırlığında olduğunu söyleyebiliriz.

Oneplus 3 Mini olduğu tahmin edilen cihazın kamera özellikleri tarafında ise 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera bulunuyor. Cihazın fiziksel boyutları ve batarya kapasitesi hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.



Oneplus 3 Mini Özellikleri
  • Ekran: 4.6 inç 1080P full HD ekran
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti
  • Bellek: 6GB RAM
  • Depolama: 64GB dahili depolama alanı
  • Kamera: 16MP arka kamera / 8MP ön kamera
Oneplus, yeni duyurduğu amiral gemi modeli Oneplus 3 ile şu anda büyük ilgi görüyor. Fakat görünüşe bakılırsa Çin merkezli üretici, küçük ekranlı akıllı ttelefon kullanmayı tercih edenler için de iyi bir alternatif sunmayı planlıyor.
Oneplus 3 Mini Gfxbench'te Ortaya Çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Vay bakalım, gelse bari bizede :)
 
furyzer0

furyzer0

Üye
ekranı ideal tam istediğim gibi. Keşke xiaomi gibi windows 10 mobile romları yapsa cihazlarına

Sent from mTalk
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
furyzer0

furyzer0

Üye
multirom desteği olabilir custom olarak belki :ehe
hocam hayalimdeki telefon hem android hem windows phone hem de sailfish romu olan bir cihaz şu anlık var mı bilmiyorum nexus 5 te windows phone hariç hepsi var ubuntu touch bile var

Sent from mTalk
 


Üst Alt