OnePlus 3 Mini akıllı telefon sunulmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 3 Mini akıllı telefon sunulmayacak
Akıllı telefon pazarında adından söz ettiren yeni Çinli üreticilerden olan OnePlus, bu sene üçüncü amiral gemisi modeli olarak OnePlus 3'ü satışa sundu. Duyurunun arkasından Graphite rengi ile satışa sunulan akıllı telefon, ayrıca kısa süre önce de Solft Gold rengi ile satışa çıktı.



2014'de firma ilk olarak OnePlus One ile pazara giriş yapmış ve 2015'de de OnePlus 2 ve OnePlus Xolarak iki model sunmuştu. Bu cihazların tümü ilk başlarda davetiye usulü olarak satışa sunulmuştu. Anca OnePlus 3'de davetiye usulü satışı firma tercih etmedi.

Bir süredir OnePlus'ın yeni bir model daha sunabileceği yönünde bilgiler gelirken, hatta benchmark sonuçlarında da ortaya çıkan bir cihazın OnePlus 3 mini olarak amiral gemisinin küçük versiyonunun sunulabileceği ifade ediliyordu.

Ancak bu konuda kesin bilgi ise OnePlus'ın kurucularından olan Carl Pei'den geldi. Pei, Twitter üzerindenOnePlus 3 mini için "Hayır" ifadesini kullandı ve böylece OnePlus'ın yeni bir ciha sunmayacağına dair bilgi de en önemli isimlerden birinden gelmiş oldu.

GFXBench'e bakacak olursak eğer, OnePlus 3 mini akıllı telefonun 4.6" büyüklüğünde dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 6GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera yanı sıra Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle geleceği görülmüştü.
OnePlus 3 Mini akıllı telefon sunulmayacak
 


Üst Alt