Okur Meclisi Eskişehir’de toplandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Okur Meclisi Eskişehir’de toplandı
[h=2]Hürriyet Gazetesi ile okurlar arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla oluşturulan Hürriyet Okur Meclisi, ilk toplantısını Eskişehir’de yaptı.[/h]
Eskişehir’de 40 kentliden oluşan Okur Meclisi’nin toplantısında evsahipliğini, Pazarlama Grup Başkanı Tijen Mergen, Yazı İşleri Müdürü Necdet Açan, Okur Temsilcisi Faruk Bildirici, Ankara-Eskişehir Bölge Koordinatörü Yaşar Sökmensüer, Kurumsal İletişim Koordinatörü Emel Armutçu, Dağıtım Planlama Koordinatörü Müfit Utkusoy yaptı.
Amaç birlikte yapmak
Toplantının açılış konuşmasını yapan Mergen, “Amacımız gazetemizi daha iyi yapmak, kentin/kentlinin haberleri daha iyi yansıtmak. Bunu sizlerle birlikte, sürekli iletişim içinde yapmak istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından iki saat süren toplantıda her meslekten, her gruptan oluşan Okur Meclisi, gazeteyle ilgili görüş ve önerilerini bütün ayrıntılarıyla dile getirdi. Toplantının ardından düzenlenen yemekte de Hürriyet’in yeni ailesi, tüm görüş ve önerileri birlikte konuşarak, değerlendirdi. Okur Meclisi toplantıları, periyodik olarak sürecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt