Oje sürme teknikleri | Oje sürme yöntemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oje sürme teknikleri | Oje sürme yöntemleri
Tırnak jilası olan ojeyi sürerken etkili bir sonuç almak istiyorsanız, oje sürmenin yöntemlerini bilmenizda fayda var. Bu yöntemler oldukça basit olmakla birlikte tırnaklarınızın daha da güzel görünmesini sağlayacak. Oje sürmede zorlanıyor, tırnaklarınızın kenarlarına taşırıyorsanuz işte dikkat etmeniz gerekenler;





Ellerinizi temizleyin
Oje sürerken başarılı sonuç almak için, oje sürmeden önce ellerinizi lanolinsiz bir sabunla sıcak suda yıkayın ve havlu ile kurulayın. Tırnaklarınızda kalan kirleri ve yağları çıkarmak için aseton kullanın. Oje sürmeden önce tırnaklarınızı hazırlamanız çok önemlidir çünkü öncelikle zeminin sağlam olması gerekir. Öncelikle şeffaf bir kat uygulayarak başlayın. Hafif dışarı da taşırın ki oje sürdüğünüzde etinize renkler yapışmasın.


Sürerken aman dikkat
Ojenin daha kolay kuruması ve pürüzsüz olması için rengin ilk katında ince uygulayın. Oje fırçasını tırnağınıza paralel uygulayarak, tırnaklarınızın başlarından uçlarına doğru uygulayın. İkinci katı uygularken baş parmaktan küçük parmağa doğru gidin.


Kurutucu kullanın
Ojenizin üzerine üç günde bir oje kurutucu uygulayın. Böylece ojenizin rengi daha uzun süre canlı ve kalıcı olacaktır. Açık renk parlatıcılar ve kurutucular daha uzun süreli olur. Eğer kurutucum yok diyorsanız, saç kurutma makinanızın düşük sıcaklığında ellerinizi dönüşümlü olarak bekletebilirsiniz.


Soyulmasını engelleyin
Ne yaparsanız yapın, ne kadar başarılı uygularsanız uygulayın, ojeleriniz soyulacaktır. Fakat tekrar baştan oje sürmenize gerek yok. Bunun için tüm tırnağınıza ince bir kat ojenizden sürün. Kuruduktan sonra bir kat daha sürüp üzerine tekrar parlatıcı veya kurutucu uygulayın. Soyulan yerler için daha mat ve koyu bir renk ile yama yaparak daha trendi bir görünümde sağlayabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt