Nursel Ergin kimdir, boyu ve nereli?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nursel Ergin kimdir, boyu ve nereli?
Hayatımıza ilk defa ‘Var Mısın Yok Musun?’ yarışı ile birlikte merhaba diyen Nursel Ergin kimdir çok merak ediliyor. Hayatının çok büyük bir kısmını yurtta yaşayan ve yarışmada yaşadıkları ile herkesi göz yaşlarına boğan Nursel Ergin yarışmadan 201 bin TL’lik ödülle ayrılmıştı.

11 yaşında yuvadan ayrılan Nursel Ergin ilk defa 16 yaşında babası ile birlikte yaşamaya başlarken, 18 yaşında dünya evine girerken Begüm isminde bir kız çocuğu sahibi oldu. Ergin daha sonra eşinden ayrılırken, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra ‘Var Mısın Yok Musun?’ yarışmasıyla tüm Türkiye tarafından tanındı.
Bu fırsatı değerlendiren Nursel Ergin ilk etapta yarışmada telefonla Kasımpaşa Çocuk Yuvası’na destek olmak isteyenlerden bağış topladı.

Çocukken çok mutlu olduğunu, büyüdükçe yalnızlaştığını belirten Nursel, “İnsanın akrabasının olmaması çok kötü bir şey. Dayılarım var, teyzelerim var, bir sürü amcam var. Ama bir şekilde hiçbirisi bize sahip çıkamamışlar. Koskoca aile iki çocuğa bakamamış. Bizi yuvaya vermiş, iyiki de vermiş” demişti.

30.07.1980 İstanbul doğumlu olan Ergin, Anne ve Babamın ayrılması sonucu yetiştirme yurdunda büyümüş. Küçük yaşta evlenen ve bu evlilikten bir kızı olan Ergin’in evliliği kısa sürmüş. Ayrılığın ardından 5 yıl profesyonel antrenörlük ve Arçelik te satış temsilciliği yapmış.
 


Üst Alt