Note 3 Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Özellikleri
Samsung'un Galaxy S4 modelini tanıtmasından sonra, şimdi de gözler Galaxy Note 3'e çevrilmiş durumda. Galaxy Note 3 Özellikleri, Galaxy Note 3 Fiyatları Ne Kadar, Galaxy Note 3 Video İncelemesi...
Samsung'un 3. nesil modelini tanıtmaya hazırlandığı Galaxy Note 3 için iddialar gelmeye devam ediyor. Aynı zamanda çıkan Galaxy S modeline benzer özelliklerle gelen Galaxy Note ailesi, aynı işlemcinin biraz daha hızlandırılmış sürümünü ve daha büyük ekran yapısı ile geliyordu. Galaxy Note'a en büyük özelliği katan farklılık ise S-Pen kalem.
Galaxy Note 2 ve Galaxy S3'e bakacak olduğumuzda kameraların aynı olduğunu, işlemcilerin de aynı olduğunu, işlemci yapısındaki 200 MHz'lik hız farkı ve 2 GB RAM'i saymazsak, donanımsal açıdan büyük farklılıklar bulunmadığını hatırlatalım.

Galaxy Note 3'ün işlemcisi ne olacak?
Galaxy Note 3'te de Samsung'un çok farklı bir yapı izlemesi beklenmiyor. Galaxy S4'te kullanılan Exynos 5 Octa işlemcisinin 1.8 GHz'de çalışan versiyonunu kullanması beklenen ürün, artık LTE ünitesi de desteklediğinden tek bir sürüme sahip olacak.
Galaxy S3 ve S4'teki gibi LTE desteği için Snapdragon işlemcili ikinci bir modelin olmaması beklenen Galaxy Note 3, sadece Exynos çipsetiyle gelecek.
Kullanılacak Exynos çipi hakkında farklı iddialar da var. Bu iddialardan biri Samsung'un 8 çekirdekli Exynos 5 Octa'yı değil de 4 çekirdekli ARM Cortex A15 tabanlı Exynos 5440'ı da kullanabilir. Eğer bu işlemciyi kullanırsa, Galaxy Note 3'te Mali 600 serisi bir grafik işlemci kullanılacak. Fakat Samsung, bu zamana kadar Galaxy S ve Note ailelerini farklı yapıda işlemcilerle çıkarmadı. Bu yüzden, ortaya atılan iddianın ne kadar gerçek olacağı merakla bekleniyor.
5.7 ya da 5.9 inç PHOLED ekran
Samsung'un Galaxy S4'te kullandığı ve yüzde 25'e yakın daha az güç tüketen yeni nesil PHOLED ekran teknolojisi, Galaxy Note 3'te de kullanılacak.
PenTile tabanlı olsa da Galaxy S4'teki yeni dizilim teknolojisini kullanması beklenen ekran, HD çözünürlüğünde olacak ve 5.7 ya da 5.9 inç büyüklüğünde olacak.
Galaxy S3 ve S4'deki gibi ekran büyüyecek, fakat ufalan çerçeveler sayesinde telefonun kasasında büyüme olmayacak. Kısaca Galaxy Note 2 ile aynı boyutta, fakat ekranı daha büyük bir telefon geliyor diyebiliriz.
Android 5.0 Key Lime Pie
Android 5.0 Key Lime Pie işletim sisteminin IFA 2013'ten önce çıkması bekleniyor. Samsung'un, tıpkı Galaxy Note 2'de yaptığı gibi Galaxy Note 3'te de yeni sürümü kullanması bekleniyor. TouchWiz Nature UX2.0 arayüzünün de Android 5.0'a göre uyarlanacağı söylenen telefonlarda, S-Pen haricinde diğer özelliklerin Galaxy S4 ile benzer olacağı söyleniyor.
Bence Exynos 5410 Octa olucak 3GB Ram Süper ve 5.99 inch Super amoled HD ekran daha ne bekliyorsunuz Note Fanatikleri!
 


LimePie

LimePie

Üye
para olsa beklemicezde :D
 
serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
ozmn bu özelliklere bakılırsa Nexus 5 ve Motorola Xphoneden düşük olacaktır. Ama bütün verilen özellikler doğruysa.Zaten 5.99 inç le biraz zor alınır.Onun
 
bycoo32

bycoo32

Üye
tesekkurler
 
serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
ozmn bu özelliklere bakılırsa Nexus 5 ve Motorola Xphoneden düşük olacaktır. Ama bütün verilen özellikler doğruysa.Zaten 5.99 inç le biraz zor alınır.
Yani cebe sığmada zorlanılcak. Yakında NOte 4 7.00 inch çıkarsa şaşmam telefonlar büyüyor ama insanlar....
 
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
7 inc oldumu tablete giriyor :DDDD:d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt