Haber Nokia’nın Yeni Akıllı Telefonu Olduğu İddia Edilen Bir Fotoğraf Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia’nın Yeni Akıllı Telefonu Olduğu İddia Edilen Bir Fotoğraf Sızdırıldı
Nokia’nın yeni akıllı telefonu olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı. Nokia Akıllı telefon pazarında yeniden boy göstermeye hazırlanıyor.


Mobil cihaz bölümünü Microsoft’a satan ve yapılan anlaşma gereği 2016 dördüncü çeyreğinden önce Nokia markasının altında akıllı telefon üretemeyen Nokia, 2015 yılı boyunca bir kaç kere Android platformu altında bir akıllı telefonla geri döneceğinin sinyallerini verdi. Bu dönemde ilk olarak Android işletim sistemli bir tablet duyurusu yapan Nokia son olarak da sanal gerçeklik teknolojisine sahip kamerası Nokia OZO’yu satışa sunmuştu.

Nokia Akıllı Saatin Prototip Görselleri Sızdırıldı
Dünyanın en güvenilir haber kaynaklarından biri olan Reuters’in haberine göre Nokia’nın bu yıl sonlarında akıllı telefon pazarına sunmaya hazırlandığı bir akıllı telefonun prototip görseli sızdırıldı. İphone ve HTC One ailesinin birleşiminden ortaya çıkmış bir tasarıma sahip olduğu görülen cihaz merak gövdeye sahip olacağı belirtiliyor.



Photoshop olma ihtimali bulunduğu belirtilen fotoğrafta dikkat çeken tasarım özellikleri arasında ise cihazın alt ve üst kısımlarında anten ünitelerinin bulunduğu alanlar bant şeritlerle ayrılmış. Ayrıca üst kısımda bulunan bant şeridin ortasında kameranın hemen üzerinde led flaş bulunuyor. Ayrıca cihazın yan kısmında tek parçadan oluşan ikili ses düğmesi ve kilit tuşu da bulunurken, fiziksel kamera tuşunun da bulunmadığını belirtelim.

Görünüşe bakılırsa Nokia, akıllı telefon pazarına alt veya orta segment bir akıllı telefonla geri dönecek. Hem kamera ünitesinin küçüklüğü ve tek kes flaş kullanılması hem de fiziksel kamera tuşunun bulunmaması buna işaret ediyor. Tabi ki bu söylenenlerin hepsi sızdırılan bu prototip görselin gerçek olması durumunda geçerli. Bunların gerçek olup olmadığını anlamak için de 2016 yılı sonlarına kadar beklememiz gerekecek.

Nokia’nın Yeni Akıllı Telefonu Olduğu İddia Edilen Bir Fotoğraf Sızdırıldı - MaxiCep
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
oooo :eller: nokia alırım bi dal :cigara:
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Nokia Yüksek Donanımlı akıllı yapsın sony'i satıp nokia almayı düşünebilirim :hmmm
 
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Bana göre sahte resim neden derseniz nokia nin yaptığı cihazların büyük bir bölümü arka kamera olsun kapak tasarımı olsun led flash olsun hep kendini on plana çıkaran bir görselliğe sahip olmuştur şahsen ben inanmıyorum nokia nin bu tarz bir cihaz yapacağını ama tabiki benim fikrim bu. Yani nokia nin ne yapacağını bilemeyiz [emoji14] :D
 

Emre

Üye
:hmmm
 
Son düzenleme:
yeumyang

yeumyang

Moderator
Htc yi andırıyor beğenmedim ama fotoğraf sahte olabilir nokıa dan daha güzel bir tasarım bekliyorum
 

Emre

Üye
Made by fan...

 
0MG90

0MG90

Üye
Nokia'ya göre çok sade duruyor sanki
 

Emre

Üye
Bazı güvenilir kaynaktan elde edilen bilgilere göre Nokia 2016 yılında 3 model duyuracak. İlk cihazı MWC'da tanıtılabilir. #MWC16
 
BelaMonte

BelaMonte

Üye
inşallah montajdır...
 
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Uzun süredir Nokia'nın çıkarmasını düşündüğümüz cihaz haberleri gelmiyordu ama 2016 nın ilk haftasından haberler tekrar gelmeye başladı, ya gerçekten bir çalışma var sadece heyecan yaratmak için fanların işi bu ya da bilemiyorum ama yukarıda arkadaşın dediği gibi olursa MWC de 3 ayrı cihaz tanıtır ve cihazlardan biri telefon sektörüne merhaba der demez bir amiral gemi tabiri ile üst segment cihazla gelirse süper olur ki Nokia'nın tasarım konusunda üzerine yok bu bariz biliniyor :eller: Sabırsızlıkla yeni ve gerçek haberleri bekliyoruz :eller:
 
theeternal

theeternal

Üye
Nokia daha güzel yapar ya :artist:
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


Üst Alt