nokia x6 aldım telefonun ekranı donuyor.. :ssss

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 aldım telefonun ekranı donuyor.. :ssss
arkdaşlar merhaba gecenlerde x6 görüşlerini almıştım aldım ama bi sorunum var ekran donuyorr geznirken değil. tusu kitleyip açtıgımda renkler birbirine karışmıs durumda çıkıyor.. bu arasıra oluyor ama.. bazen sık sık . bazen olmuyor.. araştırdım soğuktan felan yazmışlar alaksı yok.. sıcak yerde kalıyorum yurt yanıyorr... :) kvk garantisi var göndermelimiyim.. birde bu nette mıknatıs koyuyorlar ekran düzeliyor.. ben bu durum oldugunda telefonun üstünden mıknatısla geçtim düzeldi hemen. valla şasırdım .. ama garantisi varken bunu yaptırmayı düşünmüyorum sizce kvk göndersem hallolur mu ? ya orda bu hatayı vermzse .S çünkü arasıra yapmıyorr.. verdiğim gibi gelmesinden korkuyorum kvk nın çalışma prensiplerini bilmiyorum.. ekranı donuyor diye yazıp göndersemm 2 bakar donmazsa geri göndereckler gibi bir his var içimde :s

göstermek amaçıya o dediğim videoyu koyacağım.
[video=youtube;LJv0R6awSlo]http://www.youtube.com/watch?v=LJv0R6awSlo&feature=player_embedded[/video]
 


Why Always Me

Why Always Me

Üye
KVK' Ya Gönder Kardeşim Sen En İyi Orası Çözer Senin Sorununu..Hemde Telefonunun Garantisi Var Sorun Olmaz Yani En İyisi Orası.
 
61semih

61semih

Üye
o mıknatıs olayı bızım eskıden tv de olmustu tuplu tv varken renk kayması olmustu renkler kırmızı olmustu hoparlor vardı yanında 1 gunlugune ondan kaynaklanmıs tanıdık tv tamırcısı cagırdık halka seklınde bır mıknatısı tuttu ve tv kendıne gelmıstı :aha:
 
Why Always Me

Why Always Me

Üye
KVK Çözer Meseleyi Kardeşim En İyisi Oraya Gönder :)
 
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Aynı hata bende de vardı garantiye verdim telefon 9 gün sonra geldi ve şuana kadar hiçbir sorun çıkmadı. Sanırım bu hata ilk part x6 ve 5800 ların çoğunda var. Garantiye götürmeden telefoncuya sordum bu genel bir sorun çoğu 5800 da var demişti. Kvk telefonunun ekranını değiştirip verir ama umarım ekrana toz kaçmaz. Ben gittiğimde bi tane adamın elinde x6 vardı hemen gittim yanına sorun ne diye sordum. Ekranı değiştirdiler o günden beri içine toz kaçıyo demişti. Allahtan benim ekrana toz falan girmedi, umarım sende öyle bir sorunla karşılaşmazsın.
 
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
aynı hata bende de vardı garantiye verdim telefon 9 gün sonra geldi ve şuana kadar hiçbir sorun çıkmadı. Sanırım bu hata ilk part x6 ve 5800 ların çoğunda var. Garantiye götürmeden telefoncuya sordum bu genel bir sorun çoğu 5800 da var demişti. Kvk telefonunun ekranını değiştirip verir ama umarım ekrana toz kaçmaz. Ben gittiğimde bi tane adamın elinde x6 vardı hemen gittim yanına sorun ne diye sordum. Ekranı değiştirdiler o günden beri içine toz kaçıyo demişti. Allahtan benim ekrana toz falan girmedi, umarım sende öyle bir sorunla karşılaşmazsın.

inş . Sorunsuz gelir cevaplarınız için çok teşekkür bi nebze olsun içim rahatladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt