Nokia Wireless Presenter v2.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Wireless Presenter v2.0.1
Nokia Wireless Presenter v2.0.1

Nokia Bluetooth kullanarak cep telefonu PowerPoint sunumları, müzik çalarlar ve diğer Windows uygulamalarını kontrol etmek için etkin!

Bu büyüleyici yeteneği mümkün Bluetooth kablosuz teknolojisi ile Windows masaüstü uygulamaları erişebilirsiniz Nokia Wireless Presenter yazılımı ile yapılır.

Basitçe hem PC ve Nokia cep telefonunuzda uzaktan fare ve klavye işlevleri sunum yaparken kontrol etmek için bu yazılımı yükleyin. Ayrıca konuşmacının notları okuyabilir ve aşağı ve yukarı onlara gidin, doğrudan Nokia cep telefonu ekranından.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: StandardGnome, Lord_oF_Dark, gezegen5271 ve 11 diğerleri


Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürLer ..
 

csakin44

Üye
dostum benim telefon sadece masaüstü ile media playeri gördü. masaüstünden power pointi kullanabiliyorum ama yanlızca ileri gidiyor sanırım power point bulamadı acabo office 2007 diyemi kafası karıştı.
 

asker123456

Üye
sqol paylaşım için emegine saglık
 

fnldstntn

Üye
teşekkürler ..
 
mabdussamed

mabdussamed

Üye
teşekkürler deneyelim bakalım
 

heico

Üye
sadece dekstopu çalıştırabildim ama o da yeterli benim için.biraz kurcalarsanız kısa yollarla kullanımını daha iyi hale getirebilirsiniz.paylaşım için teşekkurler
 
adasahilleri

adasahilleri

Üye
güzel
 

warcraft89

Üye
ben n79 kullanıyorum. programı kurdum. fakat telefon pcye bağlanmıyor. bluetooth cihazı etkin değil diyor. ama etkin yani dosya alışverişi yapabiliyorum pc ile. ve etkin olmasa bağlan dediğimde pc yi nasıl görecek değil mi? fakat bir türlü bağlantıyı sağlayamadım. acep nedendir
 
berk bilgin

berk bilgin

Üye
Teşekkür
 


Üst Alt