Nokia Ovi Maps v3.01

Sponsorlu Bağlantılar

minotoman

Üye
bu uygulamayı tlf na mı ındırıyoruz yoksa pc ye mı ? hangisiyle yapmamızı önerirsiniz
 


oguzhane

oguzhane

Üye
mü acaba ?
çünkü nokia lisanslı yapıyor
 
oguzreis

oguzreis

Üye
yav kardeş benim program , bi adresi , haritada göster deyince atmaya başladı ?? yardımcı olabilirmisin bana bilgin varsa ??
 
Progressivity

Progressivity

Üye
garmin kurdum ama uydu problemi yaşıyorum inş nokia mapsten umduğum sonucu alırım 5800 için
 

antikon

Üye
arkdaslar ben bu proyu yukledım.lisans olayı tamam.navıgasyon tamam
ama poilere bakmak ıstedıgımde goremıyorumm.sadece ısımlerın baslarındakı ıkonlar cok kucuk bı sekılde gozuuyor.yazılar yok.bu neden olur veya cozumu varmıdır.yardımcı olursanız sevınırım.
 

SERSEM35

Üye
arkadaşlar n97 de güncelleştirme hatası diyor,
 

E R T A N

Üye
işte budur yaa. teşekkürler kardeş. telim n95 8gb. kaç yerden yüklediysem hep bi hata verdi. dediğin gibi önce ovi mapsi ve haritaları kendi sitesinden yükledim. ardından senin programı kurdum. sonuç çalışıyor. bağlantı mağlantı istemiyor. programdan atmıyor. üstelik çok hızlı bağlanıyor.
 
fırtına6141

fırtına6141

Üye
arkadaşlar merhaba bn yeni üye oldum bi sorunum var harita programını ıimdirdim yükleme bi yere kadar yapılıyo güvenilen bir sağlayıcıdan alınan bi uygulama yüklenemez diyo yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:(
 
maki20

maki20

Üye
saol
 

supergigi

Üye
Bazı arkadaşlar yazmış "önce ovi maps ve haritaları kendi sitesinden indirin", kendi sitesine giriyorum ama hata alıyorum...Benim tel N95 bu konuda yardımcı olursanız çok svinirim nasıl yüklenir onuda bilmiyorum:S.Şuan garmin kurulu ama hiç beğenmedm geçen Ankaraya gittim yanlış yönlendirdi:S.
 

nurkanoz

Üye
ya hocam bu versiyonda düzce kayıtlı değil ben düzceliyim ekisinde var ama bunda yok nası yapıcaz yardımm edinn
 

Disco Kralı

Üye
Yüklenmiyor,sağlayıcıdsan alınan nesne faln diyor...Sertifikalattım da ama olmadı v31.0.101 nokia 5800 Abi bi yardım et garmin e bir türlü anlayamadım nereden ne bulucam falan karıştı hep ,Nokia map da yazıyorum hop hemen anlıyo çıkıo garminde nereye ne yazınca çıkar hiç ne anlıyorum ne de yapabiliyorum...
 
zeyunal

zeyunal

Üye
dostum eline saglık yükledim çalışıyor fakat, benim telefonda(E52) bulunan pusula ile uyumsuz. Görmüyor ve çalışmıyor, yine de sagol, eline saglık.
 

nurkanoz

Üye
Arkadaşımm ovinin bu yeni versiyonunda düzcenin sokakları yok eskisinde vardı :s yardımmmmmmm edin lütfen.....
 

chilekeshhh

Üye
6220 de deneyen var mı?nokia mapstan indirdim türkiye haritasını o direk tele atıyor dimi?sonra programı yükledim açınca eski dosyalar var dedi önceki progrmdan silinsin mi dedi evet dedim şimi açılıyor ilk ekran sonra geri çıkıyo yardımcı olurmusunz
 

meteme

Üye
5800 de yeni denedim
sertifika problemi çıkardı
maalesef çalıştıramadım.
 

makif_28

Üye
peki bu program için bir sertifika kaydı gerek mi
 
akula

akula

Üye
arkadaşlar e63 te denedim hem sesli hemde bağlantı istemiyor
 

senam38

Üye
arkadaşlar bende n96 var ve yeni güncelleme yaptım v30 ama haritalara girdiğimde nokia map dan son sürümü indirin diyor bende ovi map indirdim ama sürekli hata veriyor lütfen yardım!!!!!!!!!!!!!

--------------- Ekleme ---------------

haritalara girdiğimde uygulama açılamıyor nokia mapdan son sürümü indirin diyor daha önce yoktu bu ama 30.101 sürümünü yükledim ilk yüklediğimde türkçe olmayan versiyonu atmıştım ondan kendi ovi mapı yükledi ama türkçe sürümde yüklemedi aradım ovi map buldum ama şimdide hata veriyor birşey yüklenmiyor cihaza acil yardım
 

123may

Üye
yükleyom inşallah olur gardaş
 

Benzer Konular

3mreBulut
Cevap
0
Görüntüleme
344
3mreBulut
Cevap
0
Görüntüleme
474
Cevap
1
Görüntüleme
502
ismail


Üst Alt