nokia ile withings birlikteliği resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
nokia ile withings birlikteliği resmileşti
finli dev nokia, geçtiğimiz haftalarda fransız withings’i almak için kolları sıvadığını duyurmuştu. yapılan açıklamalarla birlikte iki firmanın birleşmesi gerçekleşti.

“iki firmanın birleşmesi” tabiri kulağa biraz saçma geliyor gerçi. çünkü olay daha çok, “nokia’nın withings’i yutması”. sonuçta ortada nakit olarak verilmiş bir para ve withings’in satın alınması yer alıyor.



2008’de kurulan withings, alanının (çoğunlukla dijital sağlık) köklü firmalarından biri ve pek çok kullanıcısı var. türkiye hariç tabi. neden? çünkü cahiliz ve teknolojiyi kullanmayı bilmiyoruz. neyse, diyeceğim şu: bu pek çok kullanıcı, withings’in geleceğini merak ediyor. firma hiçbir şey olmamış gibi yoluna withings olarak devam mı edecek (here’ı hatırlayın), tamamen ortadan kalkıp nokia technologies’in bir parçası mı olacak? şu anda satılmakta olan withings ürünleri ne olacak? kafalarda deli sorular…



withings’in ceo’su yakışıklı fransız cédric hutchings, konuyla ilgili yaptı bugün. bakalım o ne demiş, bu birleşmenin sonucu ne olacakmış? dinliyoruz: “sevgili takipçilerimiz! romalılar! withings’in nokia’ya katılışı resmileşti bugün. bu satın alımla birlikte nokia technologies, yeni bir dijital sağlık birimi kurdu. VE BEN, ONUN BAŞINA GEÇTİM. ALLAM NE KADAR DA GURUR VERİCİ. birlikte, sağlıklı yaşam için akıllı cihazlar geliştirmeye devam edeceğiz. sizi seviyor ve kokulu öpücüklerimi yolluyorum.

hmm. buradan ben şu anlamı çıkarıyorum: elveda withings…



türkiye ile bir alakası olmadığı için üzülecek değiliz elbette. şu hmd olayıyla birlikte nokia, türkiye pazarna da girecektir. neden? çünkü nokia’nın ayı gibi sevildiği bir pazarız. e tabi, telefon ve tabletlerle birlikte üzerinde “nokia” yazan aşırı şık akıllı saatler de görmek isteriz marketlerde. apple’dır, samsung’dur gına gelmişti artık aynı isimleri görmekten.

bakıcaz artık.

bu arada bu withings olayıyla birlikte nokia, annemiz gibi oldu. sabah akşam ve ‘ta “aman geç yatmayın, uykunuzu alın, terli terli su içmeyin, akşama geç gelmeyin, aman zatürre olursunuz evladım vapurda terasa çıkmayın vs.” belki takip etmek isteyebilirsiniz.

bak burada da withings’in şıklıktan ölen akıllı saati activité var. bundan alıcam bi tane, kafaya koydum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve furyzer0


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:sahan:
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Bizim ülke için hiçbir şey ifade etmeyen bir haber malesef

Sent from mTalk using lumia950
 


Üst Alt