Nokia FP2, 5800 ve N97 Cihazlara Format Atma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nokia FP2, 5800 ve N97 Cihazlara Format Atma
Yeni çıkan Nokia 5800 ve N97 modelleri için format atma aşamaları da farklı oluyor.

Cihazı formatlamak için 2 yol bulunmaktadır:

1) Bekleme ekranında iken *#7370# (Soft format) kodunu tuşlayın ve güvenlik kodunu girin (Varsayılan kod 12345) ve cihazınız yeniden başlatılacak ve sıfırlanacaktır.

2-a) Hard format için ise cihaz kapalı durumda iken Yeşil arama tuşu, 3 tuşu, *+ tuşu ve son olarak da Açma Kapama tuşuna basın ve bekleyin. Tüm tuşlara basılı şekilde belli bir süre bekleyin, cihaz ülke/bölge saat ayarlarını soruyorsa hard format tamamlanmıştır.

Şema


*NOT eğer Nokia 5800 XM cihazınız varsa:

2-b) Yeşil ve Kırmızı arama başlatma ve bitirme tuşlarına basın, kamera yakalama tuşu ve son olarak da cihazı Açma Kapama tuşuna basın ve bekleyin, cihaz ülke/bölge saat ayarlarını soruyorsa hard format tamamlanmıştır.

5800XM Şeması


*NOT eğer Nokia N97 cihazınız varsa:

2-c) Sol shift tuşu, boşluk tuşu, Geriye doğru Silme tuşu ve son olarak da cihazı Açma Kapama tuşuna basın ve bekleyin, cihaz ülke/bölge saat ayarlarını soruyorsa hard format tamamlanmıştır.

N97 Şeması


Eğer cihazınız açılma hatası vb sorunlar veriyorsa Hard Format bu sorunlara çözüm olabilir.

UYARI Hard format sonucunda tüm kullanıcı verileri sıfırlanacak (SİLİNECEK) ve cihaz hafızasındaki tüm veriler kaybolacaktır. Rehber, takvim kayıtları, uygulamalar dahil C: sürücüsündeki herşey silinecektir. Format atmadan önce C: sürücüsünde bulunan verilerinizi yedeklemeyi unutmayınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt