Nokia E6 için oyun sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsiPunisher

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 için oyun sorunları
Arkadaşlar ben bu hafta içi Nokia E6 aldım..

Telefonlarım ın yazılımları,oyunlar v.b bu siteden kullanırdım yine kullanıyorum. Şimdi bir sorunum var yine bu sitede yardımcı olmanız dileği ile açtım.

Ben E6 telefonuma oyun yüklüyorum telefonumun çözünürlüğü 640x480 burda (Symbian ^3 ve s60v5) oyunlarını yüklüyorum kimisi tam ekran oluyor kimisi yarım öncelikle hangi bölümdeki oyunları yüklemeliyim?

Birde mesela Asphalt 6 indirdim kurdum. Ekran 640x380 sanırım oyunun o yüzden yarım ekranda oynadım. Sansörle oynamak istedim telefonu normal dik tutarak oynadım araba sağa gitmeye başladı. Bu sefer telefonu sola yatırdım bu sefer araba düz gitmeye başladı fakat telefonu yan yatırdığım için oyun ekranı yan gözüküyordu dolağısıyla bir oyun oynayamadım. Bu sorun oyunun telefonumla uyuşmamazlığı için mi yoksa sansörler yanlış mı takıldı :D:D

Sanırım oyun telefonum ile uyumlu değil. Çünkü Moto X M. diye bi oyun vardı sansörle oynanan bir oyun onu yükledim ovi sitesinden oyun açılırken otomatik yan dönmüş bir şekilde çalışıyordu dolayısıyla telefonu o yöne çeviriyordum oynuyordum..

En kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar..
 


AsiPunisher

Üye
    Konu Sahibi
konu güncell+++++++++


YARDIM EDEN YOK MU :(
 
fx1

fx1

Üye
dostum meraba bende c6-01 ve n8 vardıgayet guzel bi sekilde oynuyodum asphalt 6 oyununu aynı senin gibi e 6 aldım ve oyunu kurdum ama maalesefki oyun sacmalıyor sanırım oda sundan kaynaklı oncelikle ekran boyutları yanı ekran kucuk e 6 da. bide e 6 birazdaha iş amaclı qwert klavye vs olmasından dolayı. işletim sistemi anna fakat diğer multimedya telefonlar gibi calısmıyor bekleyelim bakalım belki bişeyler cıkablir.kolay gelsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt