Nokia c5 firmware 062.001 sorunlar çözüldü...

Sponsorlu Bağlantılar

carzeyki

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c5 firmware 062.001 sorunlar çözüldü...
Arkadaşlar yeni güncellemeyle c5 in bütün ses sorunları çözülmüş ve harika olmuş.performansta gözle görülür iyileşme var programları rahat açıyor.birde quick office nin yeni sürümü sanki oda eklenmiş.güncelleyin bence pişman olmayacaksınız...saygılar.
 


ustura42

ustura42

Üye
evet bende denedim seste fark edilir düzelme oldu bilginize...
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben de versiyonu güncelledim. telefon nerdeyse iki kat hızlandı. abartmıyorum gerçekten.
 

modbay4

Üye
yeni yazılımı bende yükledim dun aksam ses duzeldı onemlı artıs var fakat yıne yeni bir sorunda beraberınde geldı bekleme ekranındakı tarıh yazılımı yuklememden sonra yıl gun ay sıralmasına gırdı yenı yazılım dıye umursamadım ayarlardan gun ay yıl moduna gecrdım fakat bır sure sonra tekrar yıl gun ay sıralanmasına gryor yeni bir yazılım hatasımı yoksa sadece bendemı oluyor 062 yazılımını yukleyen arkdslar dıkkat etsınler ve son durumu bu raya yazsınlar ıyı paylasımlar..
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bende tarih herhangi bir sorun olmadı.
 

infaz52

Üye
arkadaşşar bende 032.010 gözüküyor en son güncelleme Türkiye için daha çıkmadı mı güncelleme
Türkiye için çıkmadı ise nasıl yükleyeceğim biraz yardımcı olur musunuz
 
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
denemek lazım, boş zamanımda bakıcam. :hmmm
 

carzeyki

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çıktı sen ovi suitten dene birde göreceksin orda.
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
062.010 çıktı dostum. arkadaşın dediği gibi oviden kontrol et. hız ve kasılmalar konusunda baya bi faydası oldu son sürümün. telefon rahatladı diyebilirim.
 

infaz52

Üye
arkadaşlar bende gözükmüyor neden acaba

 

mehterce

Üye
arkadaşlar nerden bulacam güncellemeyi nasıl yani nerden inidirecem
 

carzeyki

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ovi suitten bir güncelleöe arattır kullanılabilir güncelleme var diyo ama acıklama yapmıyor güncelle de bitsin iş ok.
 

isakanka

Üye
arkadaşlar telefondan *#0000# yapın. seçeneklerden 'güncelleştirmeleri kontrol et' seçin. doğrudan güncelleyebilirsiniz. baya faydası var...
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
telefondan direk güncelleştirirsen mb harcamış olmazmısın? o da faturaya ciddi bir meblağ olarak yansır.

Ovi suite programını bilgisayara kur. usb kablosuyla telefonu bilgisayara bağla. telefonda usb ayarlarından "Ovi Suite" modunu seç. Oiyi açtıktan sonra yeşil rekte bir buton var yukarda. üzerine gelince zaten güncellemeler diye yazar. ona tıkla. telefon için yeni güncelleme mevcutsa ovi bunu bildirir. yükle dersin ve işlemlerin devamını takip ederek güncellemeyi yaparsın.
 

baris812

Üye
ovi suide te yeni yazılım versiyonu bulunamadı , hatta ovi suite en son versiyonu güncelledi, şuan ovi suide de güncel ama telefon yazılımını hala bulamıyor hala 032.10 versiyonu en son sürüm olrak görünüyor ne yapmak gerekir. software update porgramındanda denedim ordada olmuyor.
 

ilkveson21

Üye
Aynen Bendede Bulamadım Kardeşim bu yapanlar nasıl yaptı acaba ? Nokia Ovi Suite Sürümüm 3.0.0.290 ama halen Güncelleme bulamadı Tel için ?
 

carzeyki

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Bendede Bulamadım Kardeşim bu yapanlar nasıl yaptı acaba ? Nokia Ovi Suite Sürümüm 3.0.0.290 ama halen Güncelleme bulamadı Tel için ?

evet arkadaşım bende sendeki sürümle güncelledim.evet dogru nokianın sitesinde bile yeni sürüm daha çıkmamış bende anlamadım ovi suittede güncellemeleri denetledigimde çıkmadı eski sürümün altında ama sagda yeni kullanılabilir güncelleme var dedi güncelle dedim oldu.inşsllah güncelleyebilirsiniz .
 

ilkveson21

Üye
Oviden Olmayınca Ben Kontör/TL İle Güncelledim İnt paketimde yok :) Fatura geldiğinde ne kadar girmiş görecem :):):):)
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Keşke şebeke üzerinden güncelleme yapmadan önce Nokia müşteri hizmetlerini arasaydın. Yada Nokia sitesinden destek bölümüne bir göz atsaydın.

Nokia sitesinden güncellemeyle ilgili bilgiye baktım.

"9. Bu yazılım güncelleme için ücret ödemem gerekir mi?
Yazılım güncelleme paketi Nokia tarafından ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ancak, GPRS, 3G, ya da diğer mobil şebekeler üzerinden güncelleme yapıyorsunuz, kurulum paketinin veri aktarımı için ücret ödersiniz.
Bununla birlikte, eğer WLAN üzerinden güncelleme yaparsanız, veri aktarımı için operatör masrafı ödemezsiniz. Daha fazla ayrıntı için operatörünüze danışınız."



Ovi'den güncelleme yaparken son versiyon 140 MB filan idi. Ben şebeke üzerinden güncelleme hiç yapmadığım için tam bilmiyorum. Oviden güncelleme yapınca 140 mb'lık yeni yazılımı internetten bilgisayara indirip telefona yüklüyor. Ama şebeke üzerinden yapınca belkide tamamını değil sadece yeni özellikleri indiriyordur. Eğer öyleyse daha az data yüklemiş olursun ve umarım öyledir.

Hangi operatörü kullanıyorsun bilmiyorum ama Turkcell'de internet paketi olmadan 1 MB'a kadar internet kullanmak 2,5 TL, 1 MB üstünde kullanırsan 1,98 TL gibi bir rakam denk geliyor. Bu ücretlere KDV ve ÖİV dahil. Diğer operatörlerin fiyatları bundan biraz daha azdır sadece. Telefonun "İşlem Kaydı" menüsünden ne kadar paket veri kullandığını görebilir ve ona göre faturana ne kadar yansıyacağını hesaplayabilirsin. Eğer 140 Mb gibi bir data kullandıysan bunu 2 TL ile çarp. Nerdeyse telefonun parasını buluyor.

Bu da faturana çok ciddi yansıyacak demek oluyor. Kullandığın veriyi tespit edip ne kadar ücret tuttuğunu hesapladıktan sonra benim hesapladığım gibi afaki bir rakamla karşılaşırsan hemen operatörün müşteri hizmetlerini ara. Durumu anlat. Geçenlerde yine burda okumuştum. Ücretsiz navigasyon kullandığını zanneden bir arkadaşımız malesef navigasyon ayarlarını yapmadığı için farkında olmadan ücretli kullanmış. Ve ciddi bir data harcamıştı. İnternet paketi de olmadığı için faturasına yanlış hatırlamıyorsam 400 TL'lik bir yansıma olmuş. Avea kullanıyormuş. Müşteri Hizmetlerini aramış. Onlarda yardımcı olmuşlar. Arkadaşı kullandığı data kadar internet paketi aboneleği başlatmışlar. Böylece 400 yerine kullandığı data kadar internet paketi ücreti ödemiş. Operatörler arasında kıyasıya bir rekabet olduğu için artık müşterilerine bu tip töleranslar tanıyorlar. Bir güncellemeye telefonun bedeli kadar bir ücret ödemek istemiyorsan hemen operatörün müşteri hizmetlerini ara. Eğer bişey yapamayız ödeyeceksiniz filan derlerse gerekirse numaranı başka bir operatöre taşıyacağını yada hattını iptal edeceğini söyle. İşe yarayacaktır. O kadar paran boşa gitmesin yazık olur.
 

ilkveson21

Üye
Ben GünceLleme Yaptımda Yalnız Senin Dediğin Gibi Öle Güncelleme için 140 mb lık bişey inmedi 10 mb yakın bi kota gitti paket veri geçmişinde öle yazıyo ?
 


Üst Alt