Nokia C5-03 RAM/Hafıza temizleme (Tüm S60 V5 Telefonlar için de geçerlidir)

Sponsorlu Bağlantılar

Hayritler

Üye
Ram Blow, Handy Taskman nerden indirebiliriz
 


ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Çok saçma bir yöntem devamlı yükle kaldır olurmu böyle şey hergün hergün onla mi uğraşacak millet
 
Preloader

Preloader

Üye
yhaa arkadaşlar sizin ram dediğiniz şey tel hafızasıysa 15-20 günde bir formatlayın bu kadar uğraşmaya değmez ama yine de güzel bilgi emeğe saygı
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yhaa arkadaşlar sizin ram dediğiniz şey tel hafızasıysa 15-20 günde bir formatlayın bu kadar uğraşmaya değmez ama yine de güzel bilgi emeğe saygı

önce telefon hafızası nedir (c) , Ram nedir , hafıza kartı (e) nedir bunları öğren sonra gel yorum yap bence, yanlış bilgi verme arkadaşlara sonra ;)
 
Burak İÇYAR

Burak İÇYAR

Üye
RAMBlow Pro yu deneyin
 

mehmetfd

Üye
saol
 
Legendary_484

Legendary_484

Üye
saçma handy i kullansonra ram blow u aç diyosun ikiside aynı işi yapıyo zaten ardarda çalıştırınca 512 mb mi oluyo ram
 

hizvolkan

Üye
C5-03'e uygulama deniyorum, her yüklemede telefon hafızasından gidiyor. Uygulamaları ve mesajları hafıza kartına atmama rağmen, uygulama deneye deneye (silmeme rağmen) azar azar da olsa düşme oluyor. 33mb'a indi C yani telefon hafızası. Bunla ilgili bir çözümünüz var mı?
 
uater

uater

Üye
Aslında herkesin bildiği birşey, ancak ben bir konu altında toplayım dedim.

Öncelikle kaldırmadan başliyim. Hafıza kartınızı çıkartın ve uygulama yöneticisinde ilk aldığınızda olmayan API, Server, oyun, uygulama, paket, dil hepsini kaldırın. Sonra, dosya yöneticisinden telefon hafızasına geçin ve kaldırdığınız uygulamaların dosyaları orada da kalkmış mı diye bir bakın. Kalkmamışsa silin. Sonra, web tarayıcınızı açın Seçenekler > Gizlilik verilerini sil > Tümü 'nü işaretleyin. Bu size 6 MB gibi bir alan daha kazandıracaktır. Diğer tarayıcılarınızda da deneyebilirsiniz. Mesajlarınızı silin, özellikle de Bluetooth mesajlarını. Fakat sadece gelen değil, e-posta, gönderilen vs. hepsini. Yalnızca şablonlar falan kalsın. Bu sayede Telefon hafızanızda 42 MB bir alana kavuşacaksınız.

Sonra hafıza kartınızı takın, ve kullanmadığınız uygulamaları teker teker kaldırın. Daha sonra Ram Blow, Handy Taskman adlı uygulamaları yükleyin. Her ikisini de hafızaya kurun.

Ev ekranını temel haline geitirin. Titreşim, ekran sesi, arayanın adını söyleme gibi gereksiz şeyleri kapatın, isterseniz tema efeklerini de kapatın ama onun pek artısı yok.

Telefonun hafıza kartını sim kartını bataryasını herşeyini çıkartın ve kapağını açıp 10 - 15 dakika bekleyin ki statik elektrik boşalsın, telefon rahatlasın. Çırılçıplak kalsın yani :d: Herneyse, daha sonra telefonunuzu açın, açar açmaz Menü > Handy Taskman'i açın biraz yavaş açılacaktır. Açılınca kendiliğinden açılan rehber, mesajlar, ajanda, saat gibi uygulamalar göreceksiniz. Hepsini seçeneklerden Sona Erdir ile kapatın. Ram Blow ile RAM'i temizleyin. RamBlow'u kapatın. Menüyü açıp - kapayın bir iki kere. Ve alın size boş 56 MB Ram.

Tamam herşey

- - - Eklendi - - -

x clear i tercih ederim hepsini onla yapabiliyorum ram değerim 66 mb c5-03
 


Üst Alt