Nokia Babalar Günü Hediyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Babalar Günü Hediyesi
N okia, 15 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü’nde babasının kalbini bir kez daha fethetmek isteyenler için çok özel seçenekler sunuyor. Nokia N82, adres sormayı sevmeyen babalara hitap ederken, yoğun bir iş temposu olanların işleri de Nokia E90 Communicator ile kolaylaşıyor. Sade ama şık olmayı tercih eden babalar için ise Nokia 6300 Black ideal bir hediye seçeneği oluyor.
Arkadaşına gönder
Tavsiye et
Adınız Soyadınız: Arkadaşınızın adı: Arkadaşınızın e-postası: Gönder!




Nokia N82
5 megapiksel kamera, Xenon Flaş, dahili ve yardımlı GPS (A-GPS) ve Wi-Fi bağlantısı özelliklerini bir arada sunan multimedya bilgisayarı Nokia N82, 3 aylık sesli navigasyon ile birlikte sunuluyor. Nokia N82'deki Carl Zeiss optik destekli 5 megapiksel kamera ile baskı kalitesinde fotoğraflar ve DVD kalitesinde videolar çekilebiliyor. Özellikle loş mekânlarda Xenon flaş çok daha iyi performans sağlıyor. İki çekim arasında hızlı geçiş gibi özellikler sunan Nokia N82 ile anılarınızı ölümsüzleştirmeniz mümkün.



N82 Nokia
Wi-Fi bağlantısı ve tek tuşla yükleme seçenekleri sayesinde Nokia N82 ile, deneyimlerinizi başkalarıyla kolaylıkla paylaşabiliyorsunuz. Bir fotoğraf ya da videoya bakarken, tek tuşla yükleme yapabiliyor, üstelik aynı anda Nokia N82 multimedya bilgisayarınızın diğer işlevlerini kullanmaya devam edebiliyorsunuz.



Nokia E90 Communicator
Nokia E90 Communicator, kusursuz bir "mobil ofis" deneyiminde yeni bir standart yaratıyor. Kullanılan yeni teknolojiler, profesyonel gereksinimler ile kişisel keyifleri, zaman ve mekândan bağımsız olarak kullanıcılara sunuyor. 3G üzerinden sağlanan hızlı ve uygun fiyatlı bağlantı, veri ve iletim yönünden zengin uygulamaların ve İnternet'in mobil kullanımını hızlandırıyor.

Nokia Communicator E90
Nokia E90 Communicator'da bulunan entegre GPS (Küresel Konumlandırma Sistemi) ve Nokia Maps uygulaması, yön ve yer belirleme hizmetleri veriyor. Kişisel rahatlığı daha da artırmak üzere, Nokia E90 Communicator'da FM radyo, müzikçalar, video oynatıcı ve iki kamera (3,2 megapiksel, flaşlı, otofokus özellikli kamera ve video konferans için ayrı bir kamera) bulunuyor.



Nokia 6300 Black
Geniş ekranı, ergonomik tuş takımı ve kullanımı kolay menüsü ile Nokia 6300 Black cep telefonu, tek parçalı tasarımlarda çağdaş bir evrimi simgeliyor. 13,1 mm kalınlığı ve 91 gram ağırlığıyla dikkat çeken Nokia 6300 Black, siyahın asaletini şık bir tasarımla bir araya getiriyor. Nokia 6300 Black, 2 megapiksel kamera, genişletilebilir hafıza, dahili MP3 çalar ve FM radyo gibi birçok özellik sunuyor. Paslanmaz çelik çerçeve de tasarımın ilginçliğini ve gücünü gösteriyor.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
383
TheNightMare.
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
333
DarkredBlue61
Buğra
Cevap
26
Görüntüleme
2K
Buğra


Üst Alt