Nokia Asha 311 internet bağlantısı sorunu ???

Sponsorlu Bağlantılar

aslanfbli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Asha 311 internet bağlantısı sorunu ???
Arkadaşlar Nokia Asha 311 de internete giremiyoruz. Kullandığımız hat Turkcell. İnternet ayarlarını almak için wap yazıp 2222 göndermeyi denedik fakat bu da işe yaramadı. Çözüm önerileri olan varsa bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
 

selog33

Üye
BENİMKİDE İNTERNET TARAYICISINA HİÇ GİREMİYR...BEN NE YAPACAM..MAVİ YERDE (DÜNYA ŞEKİLLİ) DONUP KALIYOR...AÇIKLAMASI AŞAĞIDA..
>>>

ARKADAŞLAR TELEFONU ALALI DAHA 4 AY OLDU.GEÇENLERDE 2-3 HAFTA ÖNCEYE KADAR İNTERNET VE OYUNLARA GİREBİLDİĞİM TELEFONUM ŞİMDİ TARAYICIYA GİRMİYOR...OYUNLARIN HİÇBİRİNE GİRMİYOR.SADECE KENDİSİNE ÖZGÜ OLAN FACEBOOK FİLAN GİREBİLDİM FAKAT İNTERNET TARAYICISINA, EA OYUN HEDİYELERİNE bir türlü giremedim. Sorun ise şöyle; tarayıcıya giriş yaptığımda mavi olan ekranda donup kalıyor ne bir ilerleme ne de bir geri adım atabiliyorsun telefona geri dönmek için tekrar dan açıp kapatmak gerekiyor.bunu 1 saat böyle beklettim yine aynı.sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum sadece sd kartını android cihazıma takmıştım.müzik dosyalarını senkronize etmek için.Ondan mı oldu bilmiyorum.Ondan da olması biraz saçma gibide geliyor ama LÜTFEN YARDIM EDİN...NE YAPMALIYIM DÜZELMESİ İÇİN...NOT: İNTERNETE WİFİ'DEN GİRİYORUM
 


Üst Alt