nokia 5800 (usb) pc suit sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

142142

142142

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 (usb) pc suit sorunu
ARKADAŞLAR DİĞER KONULARA BAKTIM BENİMKİNE YAKIN VAR AMA TAM BENZER BULAMADIM NOKİA 5800 TEL İM VAR USB KABLOSUYLA DAHA ÖNCELERDEN PC SUİT OLARAK GİREBİLİYODUM DAHA SONRA NE OLDUYSA PC SUİTLE GİRMEYİ DENEDİĞİM ZMN PC TELİ GÖRMÜYO DONANIMI GÜVENNLE KALDIR FELAN DİYE TAMAMEN KALDIRIP TEKRAR USB Yİ TANITMAYI DENEDİM ÜNLEM İŞARETİ CIKIYO AYGIT YÜKLENEMEDİ DİYO DEPOLAMAYLA RESİM AKTARMADA PROBLEM YOK AMA MEDYA VE PC SUİT OLARAK GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA PC TELİ GÖRMÜYO. DEDİĞİM GİBİ DAHA ÖNCE GİREBİLİYODUM AMA BU GUN DENEDİĞİMDE BU SORUNLARLA KARŞILAŞTIM KISACASI ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSN :vur
 


celibar

celibar

Üye
Pc suit programını kaldırıp yeniden yükle veya ekranda sürücü bul gibi bir ekran çıkıyorsa bilgisayarı tarayı seç.usb modunda pcsuit'i seçtiğinden emin ol.telefon veriaktarma modunda olunca pcsuit uyumsuz modda bağlanıldı uyarısı verir.sağ alttaki pcsuit simge işaretinin üzerinde soru işareti çıkar.
 
142142

142142

Üye
    Konu Sahibi
teşekkkrler
 

ebbulut

Üye
Aynı sorun bndede var halledemedm bir türlü :@
 

yigit383

Üye
offff offffffffff
 

canliortam

Üye
aynı sorun bendede var nasıl çözcez ?
 

darbe28

Üye
benimde önceden görüyordu servise gönderdim servisten geldi aynı sorun bende de var nokia ile ilgili bütün programları sildim tekrar kurdum olmadı lütfen yardım
 

mutluadam

Üye
mtp sorunumuydu neydi onla ilgili dosyayı kaldırıp pc suiti yeniden kuruyorsun galiba sonra düzeliyor benimde olmuştu bir kere. ama aynı sorundanmı bahsediyoruz bilmiyorum.
 

basmukremin

Üye
Aynı sorun bende de vardı. Çok uğraştım. Şimdi çalışıyor. 2 işlem yaptım. Birincisi donanım - aygıt yöneticisinden modeme girdim nokia 5800 usb modeme çift tıkladım. orada modem kısmında en yüksek bağlantı hızı 9600 seçtim. sonra bilgisayarı kapattım. şimdilerde bilgisayarı açmadan telefonu bağlıyorum ve öyle açıyorum. problem yok. tabi ben pc suit modunu internete bağlanmak için kullanıyorum.
 

OğuzcanAbi

Üye
program ekle kaldırdan kaldır dein yeni pencere açılıyor orda onar de 1-2 dakika sürüyor program sorunsuz çalışmıo
 

adoligan

Üye
Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım. Ve sorunu kendi çabalarım sonucu sonunda çözdüm :)))
- Nokia Ovi Suite kaldırıp cd'yi tekrar kurdum olmadı
- Nokia Pc Suite Yükledim gene olmadı
- Her ikisini birlikte kurdum gene yemedi :)
- Telefonu fabrika ayarlarına getirdim yemedi :D ( Burda sövmeye başladım :ehe )
- Aygıt Yöneticisinden ve Program ekle kaldırdan ne var ne yok hepsini sildim kaldırdım :) olmadı
- Tekrar Nokia Ovi Suite yükledim. Bütün güncellemelerini vs ıvır zıvır ne bulduysam yükledim ilk aldığım günkü gibi.
gene olmadı ( Aygıt yöneticisinde altta Wireles Com.. Deviceste 5800 da ünlem işareti çıkıyordu yani donanım tanımlanamıyordu ) Daha sonra şöyle yaptım,

1) Önce 5800 telefonunuzu bilgisayara usb aracılığıyla bağlayın ve şu konumda tutun Ayarlar menüsünden Bağlantı ve Usb Bağlantı Modu seçeneklerinin olduğu bölüme gelip PC Suite seçili olarak bekleyin . ( 4 tane seçeneğin olduğu yer,, Pc Suite, Depolama, Görüntü Aktarma, Medya Aktarımı,)

2) Aygıt Yöneticisinde alttaraflarda Wireles Communication Devices altında 5800'da Ünlem işareti vardı.
Sağ klik yapıp sürücüyü güncelleştir dedim. Bundan sonrasına dikkat....

"Donanım güncelleştirme sihirbazı" na ulaşın ( Ben nasıl getirdim hatırlayamadım) üç seçenek çıkıyor karşınıza

Evet, yalnızca bu kez
Evet, şimdi ve bir aygıta her bağladığımda
Hayır, bu kez değil ( :naughty: )

Şimdi can alıcı nokta şura :aha:

İkinci seçenekteki Evet, şimdi ve bir aygıtı her bağladığımda yazan seçeneği tıklayıp donanımı güncellemesini istiyoruz. O güncellemek isterken biz hemen telefona abanıyoruz ve önce Depolama seçeneğini seçiyoruz ( bilgisayar hemen algılayıp uyarı olarak bir ses veriyor flash disc falan takıp çıkarırken gelen ses :hmmm ) Sonra Depolama seçeneğini yerine PC Suite seçeneğini işaretliyoruz. Ve ondan sonra birde ne görüyoruz aman allahım :d: Bi ton driver yüklemeye ve güncellemeye başlıyor... Ve mutlu son....:sarıl:
 
joker8686

joker8686

Üye
selam arkadaşlar bende 5800 xm kullanıyorum teli modem olarak kullanıp usb kablo ile internete girmek istiyorum fakat bi türlü yapamadım .. :vur arkadaşların verdikleri önerilerin bir çoğunu denedim ama olmadı sorun ovi ve pc suit sorunsuz çalışıyor fakat internete gir dediğimde modem yok diyor yükle diyorum .. bu defada inf dosyasında bi bölüm geçersiz falan diyo modem yüklenemedi diyo sürücülerin son sürümleri yüklü ama olmuyor aygıt yöneticinde 5800 modem görülüyor ama sarı ünlem üstünde sağ tılayıp günclle diyorum deniyor ama olmuyor.. :bilmmsonuç teli modem olarak kullanamıyorum yardımcı olmanızı isterim artık bu benım için büyük bir inat oldu bunu ya yapacam ya yapacam.. :hmmm yardımlarınızı bekliyorum [email protected] evde internet yok ama telden msn ye girerim msn den yardımcı olursanız sevinirim.. özellikle benım bu sorunu yaşamış ve halletmiş arkadaşlar msn mi ekleyin bana da yardımcı olun yafff.:evet: a.e.o.
 

ramo96

Üye
arkadaşım linkteki dosyayı c:/windows/inf içine at.
Bilgisayarıma sağ tıkla, özellikler, donanım, aygıt yöneticisinden Nokia xm5800 modem sürücüyü güncelleştire bas. otomatik olarak güncelleştir de. modemi kuracak sen de güle güle kullan..:bye2:

 
SilentOne

SilentOne

Üye
bn sd kart oykuyu ile hallediyom işlerimi ama tel güncelleyeceksn de wi-fiden tavsiye :D
 

muslum

Üye
rapid link ölü yenilermisiniz
 

k10061987k

Üye
bende windows/inf dosyası yok:s
 

kaçıkk

Üye
çok teşekkür aderim sıze dort gundur ugrasıyordum sayenızde oldu .
 

Kefelon

Üye
arkadaşların dediklerinden hiçbiri olmadıysa en son çare tele güncelleme yap :oke:
 
omerynd

omerynd

Üye
kaides sadece program ekle kaldırdan connectivity kablo driver ve pc suit i kaldır tekrar kur sorun halloluyor
 


Üst Alt