Nokia 500 Kilit Kodu

Sponsorlu Bağlantılar

sonerulas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 Kilit Kodu
Öncelikle Selamlar arkadaşlar.


Benim bir sıkıntım var. Önceki kilit kodumu biliyorum. Ancak dün Nokia Suite aracılılıgıyla telefonuma yeni sürümü kurdum muhtemelen telefonun tüm bilgileri silindi.
Telefonu açtıgımda kilit kodu istiyor. Önceki kilit kodumu giriyorum. Hatalı kod girdiniz diyor. Telefon tekrar açılıyor ama benim sıkıntım her telefonu açıp kapattıgımda bu kodu isteyip hatalı kod girdiniz demesi yanlış bence. Demek istediğim şu. Ben sürümü güncelledikten sonra bu telefon format mı yemiş oldu? (Çünkü tüm görsellik ve menüler değişti . ) Eger format yemişse fabrika çıkışında bu telefonun kilit kodu nedir? 12345 olarak deniyorum normalde nokiaların kilit kodu budur diye biliyorum ama o kodu yemiyor yine hatalı kod diyor. Yardımcı olabilirmisiniz?

----------------------------

Arkadaşlar kusura bakmayın. Cihazın yazılımını tekrar yeniledim kilit kodu istemedi kilit kodunu yeniden oluşturmak gerekiyormuş nasıl oldugunu bende anlamadım ama neyse kilit kodunu oluşturdum ve sıkıntı ortadan kalktı. Moderatör arkadaşdan ricam konuyu isterse silebilir forumda çöp olarak işgalde bulunmasın. İyi günler.
 

Benzer Konular

Cevap
11
Görüntüleme
207
MAERKEK
Cevap
11
Görüntüleme
566
Hasand.
Cevap
14
Görüntüleme
564
ömer talat katı
Cevap
20
Görüntüleme
628
DarkredBlue61


Üst Alt