Telefon Tavsiyesi Nokia 3720 Classic - Sıfır Olarak Satın Almak İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

pEacEheLL

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3720 Classic - Sıfır Olarak Satın Almak İstiyorum

merhaba..

yukarıdaki resimde gördüğünüz nokia 3720 classic cep telefonu modelinden acil olarak satın almam gerekiyor. ben türkiye genelinde aradım fakat satan hiçbiryer yok.. dediğim gibi sıfır olacak.. kullanılmamış olması gerekiyor..

bu telefonun özelliği su,toprak,darbe vb. şartlara dayanıklılığı.. ve aynı zamanda çok ilgili olamayan biri için kullanım kolaylığı, basit olması.. bu özelliklere muadil olabilecek modelleri de tavsiye edebilirseniz çok memnun olurum ama tabiki öncelik 3720 classic modelinde.. bulabilirsek sıfır olarak satın alıcam direk..

bir kaç sorum var bununla ilgili..

  • türkiye genelinde bulabileceğimiz bir yer var mıdır ?
  • ya da isteğim doğrultusunda tedarik edebilecek bir firma ?
  • yoksa yurt dışından mı tedarik etmemiz gerekir ?
  • yurt dışından alacak isek güvenilir bir alışveris linki ve gereken prosedür nedir ?

şimdiden teşekkürler..
 


fk555897

fk555897

Üye
Bence bu telefona hiç bakma. Çok eski bir telefon ve işletim sistemi bitti.
 

Emre

Üye
Buraya bak ne istersen Al :oke:
 

pEacEheLL

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu telefona hiç bakma. Çok eski bir telefon ve işletim sistemi bitti.
dostum özellikle bu telefon lazım.. işletim sistemi bitebilir.. teknik olarak değil ortam şartlarından dolayı darbe ve engellere dayanıklı olması gerekir.. bildiğin varsa çamura kuma veya suya düştüğünde bozulmayacak bir telefon önerebilirsen sevinirim..

Buraya bak ne istersen Al :oke:
düşüncen için teşekkür ederim dostum.. bana sıfır telefon lazım ama yinede bi göz gezdirdim siteye fakat tüm modeller var 3720 yok malesef :) ikinci eli bile yok :D buda benim şansıma :)

yinede sıfır tedarik edebileceğim veya muadillerinden tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
 
fk555897

fk555897

Üye
Samsung Galaxy S4'ün su ve toza dayanıklı versiyonu var. Ben bu telefonu almanı öneririm.
 

pEacEheLL

Üye
    Konu Sahibi
önerin için teşekkürler dostum ama şantiyede çalışan biri için lazım bu telefon ve s4 gibi teferruatlı bir telefonu kullanması imkansız :D o yuzden malesef basit bir telefon almak zorundayım :D ilgin ve ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim..
 
Teom@n

Teom@n

Üye
Ebay uzerinden Almanya, Hong Kong ve bazi ulkelerde sifir olarak(refurbished) satiliyor. Amazon uzerinden de baktim fakat pek yok. Ornek linkler asagidaki gibi;




 
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bence bu telefona hiç bakma. Çok eski bir telefon ve işletim sistemi bitti.
Kardeşim işletim sistemi bitti demişsin de bu telefonu işletim sistemi için alan yok ki zaten :) ayrıca söz konusu darbelere dayanıklılık ise önereceğin telefonun maliyeti ucuz olması lazım. Malûm arkadaş şantiyede çalışıyor. S4 alsa ekranı zarar görse kırılsa telefon kadar masraf çıkıyor. Belli ki arkadaş uygun fiyatlı arıyor. Nokia'nın alt segmentteki çoğu cihazı böyle. Bence Nokia 105 alabilirsin. Hem kullanımı kolay hem de tasarımı çok şık. Telefonun görseli de budur kardeşim ;

 

Benzer Konular



Üst Alt